Гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня

Гороскоп на тиждень розповідає, які сюрпризи готує Всесвіт у найближчі кілька днів.

Останні дні липня продовжать виробляти частину творчої енергії минулого тижня. Трохи позитиву додасть гармонійний тригон Венери і Хірона, який розпочався у вівторок. Це час романтичних знайомств, початку відносин, заручин і шлюбів. У професійній сфері найбільш успішними будуть сімейні психологи, дизайнери, педагоги, а також ті, хто працює з дітьми, повідомляє berdichev.biz

Телець, Терези і Риби будуть зайняті гармонізацією відносин зі своїми партнерами, а тим часом у одиноких представників цих знаків є всі шанси почати нові і перспективні відносини, головною умовою довгострокового характеру яких буде наявність взаємних і щирих почуттів. Гороскоп на тиждень вважає, що Стрільці зможуть поліпшити своє самопочуття, а також вирішити безліч проблем своїх дітей і родичів.

Раки і Скорпіони будуть схильні шукати компроміси і шукати шляхи виходу за допомогою домовленостей і дипломатії. Близнюки і Водолії будуть орієнтовані на інформаційне середовище, яке надасть їм багато корисної і потрібної інформації. Овен і Леви опиняться в ситуаціях, коли для досягнення успіху необхідно враховувати не тільки власні інтереси, а й інтереси опонентів або навіть конкурентів. Дівам і Козерогам доведеться зробити паузу в русі до своїх цілей, приділивши час своєму здоров’ю, в тому числі емоційному.

Серпень розпочнеться з тригону Сонця і Раху – кармічної планети, яка показує напрямок розвитку в нинішньому житті. Найбільше аспект торкнеться Левів, які можуть раптом усвідомити, що світ – це не декорація і не виступ одного актора. Це болісне усвідомлення для більшості Левів може стати хорошою мотивацією рухатися вперед, усвідомлювати справжні цінності в житті.

Стрілець і Овен відчують підвищену увагу з боку протилежної статі, і багато їх проблем зможуть вирішити тільки за допомогою підвищеної чарівності і привабливості. Раки і Риби можуть бути “віднесені” від свого призначення, в основному через підвищену впевненість у собі. Повертатися на покинуті позиції потрібно якомога швидше, інакше є ризики впасти в стан «застою» на дуже тривалий період часу.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам рекомендується трохи знизити зовнішню активність, особливо на початку тижня. Це допоможе уникнути травм, неприємностей і конфліктів. Багатьом варто бути більш стриманими, вирішувати проблеми шляхом переговорів, демонструвати дипломатичність і терпіння. Будь-які прояви егоїзму будуть дуже швидко «покарані» Всесвітом. При цьому успішними будуть роботи з психотерапевтом, волонтерство, благодійність та комунікація з дітьми. Медики, рятувальники та військові фахівці зможуть проявити себе. Фінансове становище Овнів буде досить стабільним, але витрат і покупок рекомендується уникати за всяку ціну.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На Тельців чекає нейтральний тиждень, який у п’ятницю навряд чи буде зіпсований невеликими фінансовими труднощами. Багато хто буде демонструвати стабільність і успіх оточуючим, що підвищить їх цінність в очах багатьох людей. Здоров’ю варто приділити увагу в кінці робочого тижня – особливо тим, у кого є ендокринні проблеми. Романтична сфера дасть приводи для радості, і важливо підтримувати цей стан протягом усього поточного періоду. Батьки-Тельці будуть займатися проблемами дітей частіше, ніж зазвичай – деякі можуть зіткнутися з маніпуляціями з боку свого потомства, що трохи засмутить і змусить виправити подальші взаємодії.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Головні рекомендації для Близнюків на тиждень – дбати про своє здоров’я та активно працювати з інформацією. Представникам знака варто не тільки звернути увагу на наявні хронічні проблеми, а й внести необхідні корективи в режим дня, харчування і фізичну активність. Останнє вкрай необхідно Близнюкам, які працюють в офісах, за комп’ютером. При роботі з інформаційними потоками варто звертати увагу на дрібниці, які, на перший погляд, не можуть зіграти істотної ролі. Але насправді, до речі, може вийти зовсім навпаки. Романтична сфера залишиться на нинішніх позиціях, а фінансова не обіцяє суттєвих змін.

Рак (21 червня – 22 липня)

Раки в першій половині тижня можуть потрапити в неприємні ситуації через власну впевненість у собі і неуважність до вхідних ознак і ознак. І тут не варто шукати причини з боку – причина криється в особистому настрої і неумінні адекватно оцінити себе і своє місце в просторі. Однак більшість швидко «спуститься з небес на землю» і почне активно виправляти не зовсім вдалі результати своїх дій. Період молодика Ракам варто провести вдома, традиційно обмежуючи себе у спілкуванні з найближчими людьми, а заповнити занепад сил допоможуть прогулянки на природі біля природних джерел води. Здоров’я буде хорошим, а фінансове становище стабільним.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви переживуть неоднозначний тиждень. Слід зазначити, що найсвідоміші представники вогняного знака зможуть вибратися з усіх неприємностей дуже гідно і закріпитися на хороших позиціях. В основному це стосується професійної сфери. Тут доведеться відмовитися від пальми першості і деякий час побути осторонь, що буде корисно – як для більш об’єктивної оцінки своєї особистості, так і власних можливостей. Романтична сфера забезпечить Левам гарний настрій на останню третину тижня, а фінансова сфера залишиться стабільною за умови відсутності витрат під впливом емоцій та спонтанного шопінгу. Загальні рекомендації щодо здоров’я, наведені вище, будуть актуальними для всіх типових Левів.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам потрібно зосередитися на своєму здоров’ї, відклавши все інше на другий план. У досягненні поточних цілей також варто взяти паузу, яка піде на користь – допоможе скорегувати поставлені завдання і способи їх вирішення. Деяким варто також подбати про свою зовнішність, можливо, трохи змінити імідж, зачіску, колір волосся. Бажано поповнити свій гардероб більш модними і цікавими речами. Візит до косметологів також буде дуже ефективним, він позначиться на зовнішності найкращим чином. Фінансова сфера залишиться на колишніх позиціях, а в романтичній сфері плануються позитивні зміни. Але Дівам все ж не варто форсувати події – все повинно відбуватися природним шляхом.

Терези (23 вересня – 22 жовтня).

Початок тижня Терези присвятять гармонізації відносин зі своїми партнерами. Вони будуть схильні до компромісів, приємного спілкування, згладжування кутів. Гороскоп на тиждень нагадує – ідилія триватиме приблизно до п’ятниці, остання принесе конфлікти, напруженість і протистояння. Після Молодика ситуація обіцяє стабілізуватися, але кілька неприємних моментів, на жаль, будуть забезпечені. У професійних справах спостерігається підвищення активності, можливі відрядження, поїздки з метою налагодження нових контактів. Здоров’я може нагадати Терезам, які мають серцево-судинні захворювання. Що стосується фінансів, то у другій половині тижня можуть бути невеликі «провали» через власне привласнення.

Скорпіони почнуть тиждень досить мирно і гармонійно. Представники цього водного знака успішно вирішуватимуть професійні завдання за допомогою дипломатії та чарівності, а у спілкуванні проявлять нехарактерну миролюбність та готовність до компромісів. А ось у другій половині тижня, коли Венера утворює квадрат з Ураном, представники знака почнуть транслювати світові іншу сторону своєї особистості – непередбачуваність, жорсткість і підступність. У романтичній сфері Скорпіони проявлять схильність до невірності, короткочасних захоплень і статевої розбещеності. Фінансова сфера покращиться вже в першій половині тижня, а здоров’я залишиться стабільним протягом усього періоду.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільцям не рекомендується витрачати гроші, особливо під впливом миттєвих емоцій. Але варто подбати про своє здоров’я – діагностика і профілактика. Проблеми родичів або дітей також зажадають пильної уваги. У професійній сфері Стрільцям знадобляться нестандартні підходи та рішення. Романтична сторона життя порадує вас знайомствами, подарунками і знаками уваги. Деякі проблеми минулого можуть дати про себе знати в кінці тижня, але рішення цих проблем лежить, перш за все, в емоційній сфері. Тому варто задуматися про своє емоційне ставлення до невирішених давно виниклих питань, це допоможе вам дуже швидко і ефективно позбутися останніх, одночасно підвищивши свій рівень усвідомленості.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козерогам рекомендується присвятити тиждень розумовому відпочинку, зробити перерву в досягненні цілей і вирішенні проблем. До речі, останні можуть бути вирішені природним шляхом, без безпосередньої активної участі. Більшості варто звернути увагу на своє здоров’я і зовнішній вигляд, зробивши акцент на оздоровчих процедурах. Заняття спортом слід обмежити прогулянками на природі, без силових вправ і кардіотренувань. Майнові втрати в другій половині тижня можуть виникнути у тих, хто фігурує в судових процесах або судових розглядах. Тут не потрібно впадати у відчай, так як найближчим часом можлива якась «компенсація» від Всесвіту.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Для Водоліїв тиждень принесе багато цікавих подій, навіть пригод. Останні, швидше за все, будуть пов’язані з романтичною сферою. Тут для представників знака буде характерна легкість, навіть легковажність, прагнення до незобов’язуючих відносин і зв’язків. Багато хто відчують підвищену увагу протилежної статі, проявляючи взаємну увагу до всіх без винятку, що може бути чревате отриманням репутації розпусних і непостійних партнерів. Самопочуття буде хорошим, але це не виключає профілактичних заходів і діагностичних процедур, звичайно, при необхідності. Фінансове становище Водолія залишиться на позиціях попереднього періоду.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби більшу частину тижня будуть поглинені сферою романтики та стосунків. Багато хто буде проявляти підвищений інтерес і увагу, як до постійних партнерів, так і до вже наявних шанувальників. Деякі можуть отримати пропозицію руки і серця, що цілком очікувано і логічно. Але в кінці тижня ідилія ризикує зруйнуватися, в першу чергу через необдумані слова і дії з боку самих Риб. На виправлення помилок піде не один день, але шанси на відновлення гармонії будуть великі. До вихідних, каже гороскоп на тиждень, ваше здоров’я може трохи погіршитися, а фінансове становище залишиться стабільним, але тільки в тому випадку, якщо ви будете економити з розумом.

ЗакарпатПост