Гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня

Гороскоп на тиждень каже, що новий тиждень серпня обіцяє розпочатися досить спокійно та рутинно, але вже в середу Марс з’єднається з Юпітером – і цей транзит буде сприятливим для тих, хто всіма силами прагне досягти своїх цілей.

Ми отримаємо додаткові сили та енергію для важливих справ, будемо активніше брати участь у соціальних процесах, розширювати бізнес та взаємодіяти з нашими громадами. У спортивних змаганнях переможцями вийдуть команди гравців і колективні види змагань. Овнам і Скорпіонам варто уникати підвищеної відповідальності і додаткових зобов’язань, а Стрільцям і Рибам – дій під впливом емоцій і надмірного оптимізму. Козерогам і Ракам слід вести себе більш раціонально і врівноважено в колективі співробітників, не намагаючись всіма силами підкреслити свої достоїнства – їх і так цінують, помічають і поважають. Гороскоп на тиждень каже, що Тельцю і Діві рекомендується займатися найважливішими справами, не відволікаючись на безліч дрібних, яких буде достатньо. Близнюки і Терези будуть схильні занурюватися в інформаційні потоки більше, ніж зазвичай, а Водолій може допомогти їм не потонути в морі інформації. Останні, до речі, будуть на піку своїх інтелектуальних та фізичних здібностей у серпні, пише berdichev.biz

ОВЕН (21 БЕРЕЗНЯ – 20 КВІТНЯ)

ГороскопДля Овнів тиждень принесе багато вражень, пов’язаних з романтичною сферою. Багато з них будуть дуже приємними, асоціюватися з новими романтичними відносинами або знайомствами. Але якась частина все одно засмутить – можливо, у зв’язку з минулими відносинами або колишніми шанувальниками. Однак велика кількість турбот, професійних завдань і комунікацій не дозволять надовго зануритися в переживання. Здоров’я буде досить стабільним, але тільки в тому випадку, якщо ви будете повноцінно харчуватися і спати, а помірні фізичні навантаження підуть на користь, в першу чергу, вашому зовнішньому вигляду. Фінансова складова життя порадує Овнів новими перспективами збільшення доходу.

ТЕЛЕЦЬ (21 КВІТНЯ – 20 ТРАВНЯ)

Для Тельців практично весь тиждень буде вдалим – як в плані роботи, так і в плані доходів. Вони будуть сумлінно працювати, приділяти час своїм захопленням, займатися поточними справами, зустрічатися з друзями і активно взаємодіяти з партнерами. Але у вихідні дні можуть бути якісь збої або труднощі, в першу чергу пов’язані зі спільним майном або фінансами. Тут на перший план можуть вийти конфліктні ситуації з партнерами в зв’язку з розподілом прибутку і страховкою. Здоров’я Тельця також може трохи похитнутися на вихідних, в основному через стрес. Спілкування з друзями та партнерами допоможе покращити самопочуття.

БЛИЗНЮКИ (21 ТРАВНЯ – 20 ЧЕРВНЯ)

Близнюки будуть соціально активними і рухливими практично весь тиждень, багато рухаючись, здійснюючи поїздки і відвідуючи заходи. Їм буде комфортно в будь-якому суспільстві, вони зможуть успішно просувати власні ідеї, використовувати чужі, а також знаходити однодумців або партнерів для майбутніх проектів. Фінанси також обіцяють збільшитися, що дозволить придбати давно заплановану нерухомість і оновити гардероб. Романтична сфера буде активною для тих, хто знаходиться в процесі побудови відносин – партнери порадують Близнюків несподіваними сюрпризами або подарунками. Варто звернути увагу на своє здоров’я в другій половині тижня, коли є ризики раптових захворювань або загострень хронічних проблем.

РАК (21 ЧЕРВНЯ – 22 ЛИПНЯ)

Ракам радять до п’ятниці вирішити всі фінансові питання, включаючи не тільки заробіток, а й витрати. Слід повністю виключити будь-які витрати або вкладення у вихідні дні, а також поїздки на далекі відстані, відвідування масових заходів і місць великого скупчення людей. Спілкування з рідними та близькими найкраще планувати на середу-четвер, а самі зустрічі організовувати на нейтральній території. Ті, хто працює у великих організаціях, можуть розраховувати на реалізацію якихось кар’єрних амбіцій, просування по службі або отримання особливого статусу на роботі. У романтичній сфері Раки будуть схильні проявляти цілеспрямованість і наполегливість, що найближчим часом принесе досить непогані результати.

ЛЕВ (23 ЛИПНЯ – 22 СЕРПНЯ)

У першій половині тижня Леви успішно вибудовуватимуть комунікації у професійній сфері, що призведе до серйозних звершень. Багато хто спробує себе в ролі дипломатів і примиритель, зможе знаходити компроміси в складних ситуаціях. Це допоможе поліпшити свою репутацію в певних колах, а пропозиції про зміну роботи або посади або просування по службі не змусять себе довго чекати. Бізнесменам радять вирішити всі фінансові питання до п’ятниці, а у вихідні уникнути будь-яких грошових витрат. Самі вихідні потрібно провести вдома, в оточенні сім’ї або родичів, обмеживши спілкування з соціумом. Відвідування публічних заходів в цей час також не принесе користі. Краще приділити увагу своєму здоров’ю, профілактиці хронічних захворювань.

ДІВА (23 СЕРПНЯ – 22 ВЕРЕСНЯ)

ГороскопДівам в понеділок потрібно скласти список справ, виділивши з нього найбільш важливі і значущі завдання. Багато хто буде схильний розпорошуватися на дрібниці, «прилипавши» до другорядних завдань, на шкоду своїм основним намірам. У першій половині тижня варто попрацювати з цифрами, документами, вирішити юридичні питання, так як деяке погіршення самопочуття до вихідних, а також неуважність і нервозність спровокують помилки і промахи. Другу половину тижня рекомендується присвятити своєму здоров’ю, спілкуванню з друзями, прогулянкам на природі і складанню нових планів на майбутнє. Фінансове становище Дів залишиться на колишньому становищі, але перспективи поліпшення, що з’явилися, будуть цілком реальними найближчим часом.

ТЕРЕЗИ (23 ВЕРЕСНЯ – 22 ЖОВТНЯ)

Для Терезів більша частина тижня буде благополучною і продуктивною. Багато хто відчує себе в центрі уваги, а самопочуття дозволить вести дуже активний спосіб життя, включаючи відвідування заходів, заняття спортом та подорожі. Внутрішньо відчуття щастя триватиме до вихідних, що принесе деяке занепокоєння і погіршення самопочуття. Однак за допомогою друзів Терези зможуть нейтралізувати негативні емоції, а відпочинок і заняття улюбленими справами допоможуть зміцнити здоров’я. Фінансове становище буде стабільним, а романтична сфера обіцяє нові перспективні знайомства тим, хто ще не перебуває в серйозних стосунках. У Терезів-батьків з’явиться привід пишатися своїми дітьми, які продемонструють значні досягнення і успіхи в навчанні.

СКОРПІОН (23 ЖОВТНЯ – 21 ЛИСТОПАДА)

Скорпіони будуть відчувати емоційну нестабільність, насилу стримуючи прояви своїх емоцій. Однак намічаються деякі позитивні моменти і для тих, хто займається творчими професіями – тут вірогідний успіх, популярність, висока оцінка з боку суспільства. Фінансова ситуація обіцяє значно покращитися. У діловій сфері краще уникнути додаткової відповідальності в цей період. Також не варто давати обіцянки або поспішати на допомогу – і не важливо малознайомим людям або друзям. Згодом ця допомога не буде оцінена по достоїнству, а відносини з людьми можуть зіпсуватися на досить тривалий період. Рекомендації на вихідні – не сідати за кермо, не відвідувати масові заходи та місця скупчення людей, виключити з раціону солодощі та алкоголь. Романтична сфера Скорпіонів буде насичена подіями, але не всі вони принесуть задоволення і позитив.

СТРІЛЕЦЬ (22 ЛИСТОПАДА – 21 ГРУДНЯ)

До середини тижня Стрільці будуть в центрі уваги, вони відчують прилив сил і енергії. Гарного настрою додадуть перспективи у фінансовій та професійній сферах, а також нові можливості для самореалізації. Заплановані на цей період поїздки і подорожі обіцяють бути вдалими, хоча не у всіх випадках вони будуть йти за заздалегідь складеним планом. Батькам-Стрільцям на вихідних потрібно буде активно займатися справами своїх дітей, приділяти багато часу домашнім справам. Романтична сфера для більшості відійде на другий план, а інтереси перемістяться на події світового значення, які займуть практично весь вільний час і стануть темами для обговорення з друзями з найближчого оточення.

КОЗЕРІГ (22 ГРУДНЯ – 19 СІЧНЯ)

Козерогів планує досить складний тиждень, пов’язаний з емоціями на роботі і в бізнесі. Багато хто буде надзвичайно запальним, схильним до гніву, що може спровокувати конфлікти з колегами і співробітниками, керівництвом. Хорошим варіантом для сублімації негативу стане спорт або улюблені хобі – в цьому випадку Козерогам вдасться уникнути багатьох проблем і появи недоброзичливців в їх оточенні. Вихідні рекомендується проводити на природі, біля водойм – це врівноважить почуття і принесе спокій. Фінансове становище Козерогів обіцяє бути стабільним, а здоров’я у них досить непогане. Без крайньої необхідності представникам цього земного знака не варто сідати за кермо автомобіля у вихідні дні.

ВОДОЛІЙ (20 СІЧНЯ – 18 ЛЮТОГО)

Гороскоп для всіх знаків зодіакуБільшу частину тижня Водолії перебуватимуть у винахідливому стані. Особливо успішними будуть ті, хто займається наукою, політикою, соціальними проектами та IT-сферою. Тут можливі дуже серйозні досягнення, популярність, популярність, а також значні фінансові перспективи. Водолії будуть прекрасно орієнтуватися в потоці інформації, робити правильні висновки і зможуть використовувати деяку інформацію для просування власних ідей або інтересів. Фінансова ситуація покращиться, а здоров’я залишиться на місці попереднього періоду. У романтичній сфері намічаються позитивні зміни для тих, хто давно мріє про серйозні стосунки.

РИБИ (19 ЛЮТОГО – 20 БЕРЕЗНЯ)

Головною проблемою для Риб можуть стати дії під впливом емоцій. Останні будуть буквально захльостувати практично всю робочу частину тижня. Представники знака будуть конфліктувати зі співробітниками або колегами, пред’являти претензії керівництву. Бізнесмени можуть посваритися зі своїми діловими партнерами, з надуманих причин, і відновити відносини буде досить складно. Тим не менш, високий енергетичний потенціал допоможе їм досягти успіхів у професійних справах у першій половині тижня та покращити своє матеріальне становище. У п’ятницю Риби почнуть відчувати занепад сил, і перейдуть в режим економії емоційних ресурсів. На вихідні варто запланувати зустрічі з друзями, спілкування з якими поліпшить настрій і самопочуття.

ЗакарпатПост