Де на Закарпатті 14 серпня будуть планові відключення електрики: графік

У середу, 14 серпня, застосування заходів обмеження споживання електроенергії по області не прогнозується, лише планові відключення в деяких населених пунктах.

Про це повідомили в«Укренерго». При зміні ситуації про застосування відключень обціяють повідомити додатково.

Однак, як повідомляє Виноградівська міська рада, тимчасове  припинення електричної енергії буде для споживачів м.Виноградів та с. Олешник. Причина відключення: планові роботи.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 14 серпня  з 8.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове припинення електричної енергії:  Виноградів – вул. Лейзмана, Кривуляка, а в селі Олешник – вул. Зелена, М.Любки, Українська, Садова.

На сайті «Закарпаттяобленерго» вже є графік планових перерв https://zakarpat.energy/customers/planovi-vidklyuchennya   для виконання ремонтів мереж, обладнання, які заплановані на цей тиждень. Перегляньте, чи не будуть роботи за вашою адресою, бо при цьому можуть вимикати світло (у часовому проміжку з 9:00 до 17:00).

Якщо у вас немає світла, коли це, здавалося б, нічим не передбачено, перевірте на сайті розділ аварійні https://zakarpat.energy/customers/avariyni-vidkluchennya  перерви. Вони, зокрема, можуть виникати і через негоду.

Також може статися спрацювання https://zakarpat.energy/about/news/zvertatys-znyklo-svitlo/ автоматики безпосередньо  у вашому будинку чи квартирі.

Уточнити інформацію, чому немає світла, можна: у режимі реального часу:

 на сайті «Закарпаттяобленерго» https://zakarpat.energy/…/break-in…/realtime-outage

через кол-центр 0800501620

чат-боти: у Telegram https://t.me/zakarpatenergybot

Viber: https://zakarpat.energy/…/break-in…/realtime-outage/ https://chats.viber.com/zakarpatenergybot

ЗакарпатПост