У Мукачеві попрощалися із 40-річним захисником України Павлом Подолеєм

16 серпня відбулося молитовне прощання з полеглим Героєм України, військовослужбовцем 101 бригади ТРО, протоієреєм Павлом Подолей (10.07.1984–†08.08.2024).

Солдат Подолей Павло Іванович, 10 липня 1984 року народження, військовослужбовець 101 бригади ТРО. Його життя обірвалось 8 серпня 2024 року. Разом з побратимами боровся за свободу рідної землі, за кожного з нас.
Провести Героя в останню путь зібралися бойові товариші, небайдужі мукачівці, представники міської влади та усі близькі і знайомі.

Мукачівська міська рада висловлює щирі співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! Пам’ятаємо кожного, хто загинув за волю та незалежність України. Герої не вмирають!

Чин відспівування отця Павла відбувся в кафедральному соборі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, що в мкрн. Росвигово. З благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського у співслужінні духовенства єпархії, очолив Преосвященніший Іларій, єпископ Свалявський.

Мукачівська єпархія приносить щирі співчуття сім’ї, родині та духовними чадам пастиря Христової Церкви, і просить духовенство єпархії посилити свої молитви за новопреставленого протоієрея Павла.

фото Мукачівська міська рада та Мукачівська єпархія

ЗакарпатПост