Гороскоп з 26 серпня по 1 вересня

Дізнайтеся, що гороскоп на тиждень з 26 серпня по 1 вересня підготував для всіх знаків зодіаку та, які сюрпризи зірки підготували для вас на найближчі сім днів.

ОВЕН. Не використовуйте свою комунiкабельнiсть на сто вiдсоткiв, це допоможе в реалiзацiї планiв i задумiв. У вiвторок вдалі поїздки i вiдрядження. В середу краще зробити паузу.

ТЕЛЕЦЬ. Успiх поряд, треба тiльки проявити свої кращi якостi, i на якийсь час забути про лiнь i пасивнiсть. Зараз не варто мiняти мiсце роботи.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень спокiйний i гармонiйний, краще присвятити його вiдпочинку, не ускладнюючи ситуацiю. Одним з важливих чинникiв може стати спiлкування, побачення i романтика.

РАК. Прагнення до самоудосконалення, пiд знаком якого повинен пройти тиждень, пiде на користь. Станете привабливою особою i iдеальним спiвбесiдником. Не дуже довiряйте новим знайомим.

ЛЕВ. Налаштуйтеся на активнi дiї, це дозволить пiднятися на вищий рiвень, починайте вчитися тому, чого вам не вистачає. Середа принесе спокiй i внутрiшнє самозаспокоєння.

ДIВА. Вам пiд силу створити навколо себе позитивну обстановку i дарувати людям тепло i радiсть. У вiвторок може знадобитися порада компетентної людини. У четвер постарайтеся не затягувати з оформленням документiв.

ТЕРЕЗИ. Справи пiдуть успiшнiше, якщо для реалiзацiї планiв заручитеся пiдтримкою близьких людей. Можлива спiвпраця з кимось з колишнiх союзникiв. Не виключена часткова змiна дiяльностi.

СКОРПIОН. Будете успiшнi, особливо якщо все чiтко сплануєте i контролюватимете емоцiї. В середу приємнi несподiванки подарують хороший настрiй. На роботi очiкуються сприятливi змiни, трапиться нагода кар’єрного зростання.

СТРIЛЕЦЬ. Успiх на вашому боцi – вдала будь-яка дiяльнiсть, пов’язана з викладанням, навчанням, спортом, розвагами. З’явиться можливiсть пiдняти професiйний авторитет, але зросте вiдповiдальнiсть.

КОЗЕРIГ. Знадобиться розсудливiсть i стриманiсть. Не варто гарячкувати. Результат ситуацiї, що створилася на роботi, залежатиме багато в чому вiд вас. У першiй половинi тижня сприятливi дiловi вiзити i походи в гостi.

ВОДОЛIЙ. Компліменти можуть закрутити вам голову, але найцiкавiше, що цi приємнi слова – правда. Бажання почнуть виконуватися, отож, загадуючи їх, будьте обережнi. У вiвторок ваша чарiвність допоможе у справах.

РИБИ. Навчання чомусь новому, цiкавому дозволить розширити горизонти ваших можливостей, принесе упевненiсть у власних силах. Можна розраховувати на допомогу друзiв i покровителiв.

Підготував Степан ЗОРЕПАД,

ЗакарпатПост