704 гривні – вартість тарілки борщу в США

Вартість борщу в американських ресторанах вражає!

Український борщ – це не просто страва, це національний скарб, який об’єднує українців у всьому світі. З початком повномасштабної війни, борщ став не лише символом української культури, а й потужним інструментом для збору коштів на підтримку України.

Отже, скільки ж коштує скуштувати українську традиційну страву в американських ресторанах?

Наша землячка розповідає

Як розповіла наша землячка, яка тепер проживає в США, журналісту ЗакарпатПост, ціни на український борщ в американських закладах можуть суттєво відрізнятися. Там де ми їли український борщ, його вартість складала 17 доларів (це 704 гривні) за порцію (тарілка борщу, одна пампушка, три шматки сала, сметана 50 г).

Попит є

Попит на українську кухню в США зростає, що дозволяє ресторанам встановлювати більш високі ціни.

Благодійна складова

Часто буває, що частину коштів від продажу борщу можуть спрямовувати на благодійні цілі, що також впливає на ціноутворення.

Висока ціна

Незважаючи на високу ціну, український борщ в американських ресторанах залишається популярною стравою. Адже це не просто їжа, а символ української культури та солідарності з українським народом.

Борщ популярний в американських ресторанах

Вартість українського борщу в американських ресторанах може відрізнятися в залежності від багатьох факторів. Однак, навіть незважаючи на високу ціну, ця страва залишається популярною серед американців, які бажають підтримати Україну та скуштувати українські страви.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *