У Сваляві провели в останню дорогу захисника Олександра Корчевського

10 жовтня громада міста Свалява молитовно попрощалася з полеглим Героєм України – Олександром Корчевським (17.04.1984–†21.07.2023).

Свалявець загинув 21 липня 2023 року під час виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку.

Олександр проходив службу в 33-ій окремій механізованій бригаді на посаді командира відділення протитанкових ракетних комплексів.

Народився в Криму, жив без сім’ї. Деякий час був послушником в Ракошинському чоловічому монастирі на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Тимчасово працював у Сваляві, проживав у с. Мала Мартинка.

До останнього подиху захищав рідну Україну, її суверенітет та незалежність, залишаючись вірним присязі та Батьківщині.

Чин поховання полеглого Героя України відбувся в храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Свалява. З благословення керуючого Мукачівської єпархії Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського чин відспівування у співслужінні духовенства району очолив благочинний Свалявщини, протоієрей Василій Барна.

Родина Героя, друзі, колеги, побратими прийшли аби віддати шану захиснику України.

Тіло захисника було передано землі на Алеї Слави свалявського міського кладовища.

Подяка воїну була вручена настоятелю Свято-Петро-Павлівського храму с. Мала Мартинка, протоієрею Володимиру Мигович для молитви і вшанування пам’яті Героя.

Мукачівська Православна Єпархія щиро співчуває родині та близьким загиблого захисника, та просить духовенство єпархії посилити свої молитви за воїна Олександра.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *