Тимошенко порівняли з Уго Чавесом

Російський бізнезмен Вадим Новинський заявив, що Янукович більше ліберальний, ніж Тимошенко, а це значно краще для розвитку економіки.

Бізнесмен Вадим Новинський вважає, що президент Віктор Янукович більш корисним для економіки України, ніж Юлія Тимошенко.

Про це він заявив в коментарі журналістам в штабі Януковича.

“Думаю, при Вікторі Януковичі, якщо дані екзит-полів підтвердить ЦВК, інвестиційний клімат лише покращиться”, – сказав він.

“Янукович до економіки ставиться більш ліберально, ніж Юлія Тимошенко. Вона по відношенню до економіки як більшовик, коли є революційна необхідність – дай результат. Віктор Федорович – більший ліберал. А Тимошенко як Уго Чавес”, – додав російський бізнесмен.

На запитання, чи краще буде російському бізнесу при президенті Януковичеві, Новинський відповів: “Російський бізнес і так був захищеним. Хіба ви бачили, щоб тут у когось щось відбирали лише за російський паспорт?”.

Як відомо, за результатами обробки Центральною виборчою комісією (ЦВК) 86.14% електронних протоколів дільничних виборчих комісій, лідер Партії регіонів Віктор Янукович набрав у другому турі президентських виборів 48,55% голосів виборців, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко – 45,79%.

tsn.ua