Закарпатський губернатор зустрівся із керівництвом ЗАТ “Берегівський радіозавод”

У вівторок, 13 квітня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з головою правління  ЗАТ “Берегівський радіозавод” Тарасом Петриною.
Як поінформував голова правління, ЗАТ “Берегівський Радіозавод” є одним із небагатьох підприємств у галузі виробництва електронної продукції.  Варто відзначити, що завдяки співпраці зі світовим лідером у цій галузі – корпорацією “Флекстронікс”, технологічні процеси на підприємстві відповідають найвищим світовим стандартам.
 Нині керівництво Берегівського радіозаводу планує збільшити виробничі потужності. За словами Тараса Петрини, торік на підприємстві збільшили кількість працівників, підвищили зарплатню. Станом на 1 квітня цього року на радіозаводі працювало 1065 працівників (на початок лютого 2009 року працювало 757 чол.). Середня зарплата на підприємстві за березень 2010 року становила 1956 грн. (у січні минулого року – 1842 грн.).
На зустрічі йшлося і про проблеми. Зокрема, питання номер один – повернення сплаченого ПДВ, поновлення пільг, передбачених Законом України «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності у Закарпатській області», у повному обсязі.
– Вищезгадані питання – спільні для експортно орієнтованих підприємств, – сказав Олександр Ледида. – Треба створити умови, аби заохотити бізнес працювати в області.
Ці проблемні питання голова облдержадміністрації має намір порушити  на зустрічі з Президентом України. 
Наголошувалося й на відновленні вантажних перевезень без обмеження вантажопідйомності у пункті пропуску Лужанка. Керівник краю запевнив, що усіляко сприятиме крайовим виробникам.
Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації