Вітання В’ячеслава Шутко до Дня Знань

Шановні учні, студенти, вчителі, викладачі та батьки!
Щиро вітаю Вас з цим хвилюючим святом, байдужим до якого не може бути жодна людина – Днем знань! Тисячі дітей сьогодні вперше в житті сядуть за шкільну або студентську парту.

Тисячі вчителів та викладачів цього дня познайомляться зі своїми новими класами, що прагнуть отримати гарну освіту. Тисячі батьків поведуть до школи гарно вбраних діточок і проводжатимуть їх турботливими, щасливими поглядами, поки вони не переступлять поріг школи чи вузу.

Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у дитячих душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

 

 

 

 

 

 

Кожен з нас, як і я, сьогодні з великою любов’ю та вдячністю згадує свою першу вчительку, незабутні шкільні роки, перші успіхи та невдачі, які зробили нас мудрішими, і усіх вчителів, що сприяли формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів.

Успіхів Вам у цьому! Ще раз вітаю усіх Вас, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом – Днем знань!

В’ячеслав Шутко, кандидат у депутати до Верховної Ради України від Партії Регіонів в одномандатному виборчому окрузі №69