Найбільш занедбані клумби Ужгорода

Останнім часом в Ужгороді впорядковуються клумби, приводяться до належного вигляду зелені насадження, висаджуються осінні квіти…

Зокрема, цими днями на площі Поштовій підготували зелені зони під висаджування тюльпанів, на проспекті Сподоби працівники КП «УжАгромікс» прибрали, облагородили газони, що знаходяться посередині проїжджої частини дороги, обрізали сухі квіти. На площі Петефі також привели до належного вигляду клумби. І це не може не радувати.

Однак на площі Кирила і Мефодія й надалі залишаються джунглі.

І мова йде не за зарості за парканом біля ТЦ «Україна, про які нещодавно писав zakarpatpost.net, а про зелені острівці. На  жаль,  ця багатолюдна ділянка міста вже далеко не перший рік перебуває у вкрай незадовільному стані. Тут навіть клумби є  найбільш неохайними в обласному центрі Закарпаття.

Тож нарешті владі час звернути належну увагу на  площу, яка є однією з визітивок Ужгорода. Хоча дещо у плані розчищення сухих рослин таки підрядна організація почала робити і це вселяє надію в те, що площа Кирила і Мефодія колись неодмінно оновиться і  розквітне… Але коли?

zakarpatpost.net