Чи міг хтось вижити у страшній ДТП на Іршавщині?

Поліція з′ясовує причини й обставини смертельної ДТП, що сталася пізно ввечері 26 квітня в селі Сільце Іршавського району, повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Внаслідок аварії від отриманих травм помер 38-річний мешканець Хуста.

Наразі встановлено, що автомобіль «Audi» їхав з Хуста у Мукачево та злетів з дороги в річку. Під час удару машину прошило наскрізь металевою трубою, внаслідок чого 38-річному чоловікові відірвало третину ноги. Травмований помер у реанімаційному відділенні лікарні. У поліції зазначають, що у чоловіка був сильний больовий шок та значна втрата крові.

Свідки страшної події стверджують, що у машині було двоє осіб. Однак по прибутті медиків та поліції на місці ДТП був лише один тяжко травмований чоловік. Більше того, його вже витягли з авто очевидці аварії, тому не відомо, пасажиром він був чи водієм. Тепер правоохоронці з′ясовують, скільки людей було в авто, хто ним керував і що ж насправді призвело до смертельної автопригоди.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті.

Фото, оприлюднені поліцією, свідчать, що шанси на порятунок у пасажирів іномарки були мінімальні.

zakarpatpost.net