В Ужгороді неадеквати з криками «Анти-антифа» побили журналіста

Разом із постраждалим була його дружина, яку нападники обізвали «повією».

Про це повідомляє ТСН.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

В Ужгороді група молодиків увечері 16 січня напали на місцевого журналіста, ведучого радіо “Тиса FM” Максима Барну.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook дружина журналіста Наталія Андросова, яка бачила напад на власні очі.

“Акція була на тисячу відсотків спланована, нас чекали за 300 метрів від будинку. Четверо-п’ятеро людей від 17 до 26 (?), люди були в темному одязі, балаклавах і з газовим балоном. Все сталося протягом 10-15 секунд, Макса завалили на землю і били ногами, перед цим намагалися застосувати до нього балон. Коли тікали, кричали “Анти-антифа”, мене обізвали повією, відбігли метрів за 150 і чекали на розі біля Шіковно”, – розповіла вона.

За словами Андросової, побачивши, що вони викликають поліцію, нападники втекли у бік вулиці Волошина.

“Поліція приїхала швидко, за що велике спасибі. Разом з поліцією ми дуже швидко зустріли представників певної організації, але через те, що обличчя були приховані і все сталося дуже швидко, ми не можемо стверджувати, що це були вони, але з точністю 100% вони знають, хто до цього причетний”, – зазначила жінка.

Також вона уточнила, що після цього разом із чоловіком поїхала до відділення поліції, де склали протокол, вказавши з точністю всі деталі, правоохоронці розпочали слідство.

“Юнаки упустили момент журналістської пильності, малолітніх скаутів, один із яких був у балаклаві, видав себе трьома годинами раніше, свердлячи нас поглядом біля Кактуса з двома своїми друзями. Хлопчик, який навів їх на нас, сидів за сусіднім столиком в Кактусі”, – додала дружина журналіста.

Своєю чергою постраждалий висловив припущення, що напад стався через конфлікт в одній із груп у соцмережах.

“У мене є підозра, що вся ця буча виникла через смішні рамси в одній із ужгородських груп на Фейсбуку. Я не можу стверджувати, але здогадуюся, хто особисто до цього приклався”, – процитувала його дружина, наголосивши, що “підставляти молодняк під кримінал за напад на журналіста дуже некрасиво”.

zakarpatpost.net