Гороскоп на 21 березня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогоднішній гороскоп таїть в собі чимало курйозів, і в першу чергу це стосується спілкування з оточуючими.

Будьте обережні: сьогодні зірки схиляють до всіляких «розборок», причіпок і як результат – образ і конфліктів з близькими людьми. Щоб день пройшов мирно, намагайтеся утриматися від критики (навіть справедливої) і бажання одним махом розібратися з усіма проблемами. А якщо так і тягне з чимось розібратися, розберіться краще з завалами в квартирі – день ідеальний для генерального прибирання.

ОВЕН

Справи, які не будуть приносити задоволення, краще відкласти на деякий час. Інформацію обов’язково перевіряйте, причому самостійно. Не засмучуйтеся, якщо помітите, що позиція родичів, колег, керівництва або коханої людини буде відрізнятися від вашої власної.

ТІЛЕЦЬ

Будь-які питання намагайтеся вирішити мирним шляхом. Ви можете переконати в своїй правоті будь-кого, якщо добре підготуватися до розмови і якщо відчуєте, що за співрозмовник перед вами знаходиться. Нові знайомства на даному етапі доставлять масу позитивних емоцій.

БЛИЗНЮКИ

Ви багато встигнете зробити і досягнете того, що раніше було не під силу, якщо не будете ставити надто складних цілей і вибирати багатоступінчасті завдання. Для нових романтичних захоплень час сприятливий. Якщо є бажання змінити своє особисте життя в кращий бік, то шанс буде надано. Не відмовляйте собі в маленьких задоволеннях.

РАК

Попереду багато роботи. Зараз  вдалий час для розширення раніше розпочатої діяльності. Проясняться додаткові обставини, і вони можуть виявитися несподіваними. На Вас чекають приємні зустрічі зі старими друзями або просто хорошими знайомими. Можуть зав’язатися нові стосунки.

ЛЕВ

Якщо у вас виникнуть претензії до співробітників або керівництва, не поспішайте говорити про це вголос – зараз ваші слова не матимуть належного значення. В найближчий день постарайтеся поменше бувати в місцях великого скупчення народу, так як ви можете притягувати до себе негативні ситуації або сумнівного роду особистостей.

ДІВА

У цей день ви можете отримати цікаву ділову пропозицію. Але не поспішайте радіти. Спочатку все добре обміркуйте і зважте за і проти. Більше часу і уваги приділяйте близьким людям. Інакше можуть виникнути конфлікти і образи.

ТЕРЕЗИ

В даний період вас підстерігають перешкоди, що зачіпають практично всі сфери діяльності. Багато справ будуть зриватися з незалежних від вас причин. Але тупикових ситуацій виникнути не повинно, якщо на перше місце ви поставите логіку і терпіння, а не станете піддаватися негативним емоціям.

 СКОРПІОН

День сприятливий для розширення кола ділових знайомств. Може з’явитися можливість спробувати себе в новій ролі, і ви вдало впораєтеся з поставленим завданням. Але не піддавайтеся спокусі кого-небудь покритикувати або повчити. Якщо хочете домогтися свого, то краще вдатися до хитрощів.

СТРІЛЕЦЬ

В найближчий день вам найкраще зайняти вичікувальну позицію, так як що б ви зараз не намагалися зробити, все буде виходити з абсолютно протилежним результатом. У відносинах з коханою людиною особливих змін не очікується. Постарайтеся уникати суперечок і з’ясування відносин.

КОЗЕРІГ

На даному етапі ви чітко уявляєте свою мету і шляхи її досягнення. Сил і завзяття вистачить, щоб просунутися до неї. В роботі будьте терплячі і уважні. Можливо, зараз хтось потребуватиме вашої допомоги або підтримки. І якщо є така можливість, то не відмовте в проханні. Подбайте про своє здоров’я.

ВОДОЛІЙ

Зараз невідповідний час для того, щоб перекроювати світ і приймати поспішні рішення. У когось, чиєю думкою і розташуванням ви дорожите, з’явилися відносно вас цікаві плани. Намагайтеся більше відпочивати і не навантажувати себе побутовими справами і проблемами.

РИБИ

Даний день подарує вам різноманітні можливості. З’явиться шанс вийти на потрібні контакти, про щось домовитися або почати спільний проект. Потрібно переглянути свої установки щодо здоров’я, внести зміни в розпорядок дня і при необхідності збільшити фізичні навантаження.

zakarpatpost.net