Гороскоп на жовтень. Любов, здоров’я, гроші

Для більшості в жовтні настане момент переосмислення, ви по-іншому подивитеся на своє життя і спробуєте проаналізувати, чому події розвиваються саме так, а не інакше? Дозвольте собі помріяти, в цьому немає нічого поганого. Якщо прикласти трішечки зусиль, будь-яке, навіть найпотаємніше бажання може втілитися в життя. 9 жовтня в день молодика не варто приймати важливі рішення, краще зважити всі «за» і «проти». Другий осінній місяць готує вас морально і психологічно до виконання важливої місії. Ви познайомитеся з приємними людьми, з якими захочеться поспілкуватися за межами робочого кабінету. Сміливо втілюйте всі свої найкреативніші ідеї в життя. Удача супроводжуватиме вас на кар’єрному поприщі. Зміни завжди на краще, можете не боятися проявляти ініціативу, довгоочікуване підвищення вже не за горами.

ОВЕН

Ваше життя більше нагадує загадковий лабіринт, який ви прагнете всіма силами пройти. Вихід із ситуації доведеться шукати по кілька разів на день. Зате в полі вашого зору опиняться люди, спілкування з якими може посприяти кар’єрному і соціальному зростанню. Ймовірно, приятельські стосунки з деякими колегами або однокурсниками переростуть в дружбу. Дадуться взнаки і старі знайомі, з якими ви не бачилися більше року. Зоряна порада місяця – ставтеся з вдячністю до складних ситуацій – сприймайте їх як життєві уроки.

ТЕЛЕЦЬ

На першому місці у вас повинна бути сім’я, близькі та друзі. Ви так мало приділяєте їм уваги, і прийшов час реабілітуватися, пам’ятайте про те, що ніколи не пізно зробити перший крок назустріч і постаратися налагодити відносини. Головна порада зірок на жовтень: суворіше стежте за фінансами, уникайте випадкових витрат. Навіть якщо знадобиться оновити гардероб, не поспішайте з вибором – можете придбати нікуди не придатну екстравагантну річ і тим самим пустити гроші на вітер.

БЛИЗНЮКИ

Навколишні все частіше помічають, як агресивно ви налаштовані проти них. Перш ніж шипіти на всіх, постарайтеся розібратися в собі. Цей місяць змусить вас повторити колишній досвід і по-новому поглянути на старі проблеми. Саме зараз ви зумієте глибше усвідомити причини і зробити важливі висновки. Якщо ви утримайтеся від того, щоб наступити на ті ж самі граблі, у вашому житті почнеться нова світла смуга.

РАК

Ви занадто песимістично ставитеся до всього, що відбувається у вашому житті. Якщо так і далі триватиме, нічого доброго з цього точно не вийде. Ви остаточно розчаруєтеся спочатку в собі, а потім і в людях. Чому вам всіх шкода, а оточуючі не прагнуть відповісти тими ж емоціями? Не потрібно перебільшувати власні проблеми, з таким підходом, їх стає ще більше. Ось вони вже ростуть в геометричній прогресії і невідомо, що ж буде відбуватися з усім цим далі. Візьміть себе в руки і постарайтеся впевнено йти далі, долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху.

ЛЕВ

З яких це пір вас приваблює політика і влада? Горді Леви не проти затіяти який-небудь спір, в якому вони зможуть відстояти свою точку зору. Ви цілеспрямовано шукайте конфлікт і намагаєтеся усіма можливими способами в нього влізти, чи варто так ризикувати? Вам просто не вистачає гострих емоцій в повсякденному житті. Дозвольте собі нарешті розслабитися і відпочити так, як давно мріяли!

ДІВА

Ви занадто близько приймаєте все до серця, навіщо? Доля людства не залежить від прийнятого вами рішення, просто відпустіть ситуацію і живіть далі. Другий осінній місяць піднесе вам один важливий урок – пора припинити відчувати гіпервідповідальність на своїх плечах. Представники цього знаку звикли все розкладати детально по поличках, проводити аналіз і виносити свій суворий вердикт. Помірно чергуйте веселощі і серйозність, ощадливість і щедрість.

ТЕРЕЗИ

Протягом усього місяця ви будете відчувати божевільний підйом енергії, що дозволить перевернути гори. Творчі та неординарні особистості зможуть проявити себе з іншого боку. Терези люблять спочатку придумувати загадки і ребуси, а потім всі інші знаки зодіаку ламають голову над тим, як же відшукати відповідь. Тож не дивно, що вони будуть відчувати дискомфорт і складності в спілкуванні з Терезами.

СКОРПІОН

Ви почали дивитися на все, що відбувається навколо раціонально, зважуючи кожне рішення. Що сталося з веселим Скорпіоном, готовим пройти і вогонь і воду, аби відшукати якусь пригоду на свою п’яту точку? Часи змінюються, ви дорослішаєте і перестаєте дуріти з приводу і без. Вибір партнера – дуже відповідальний захід, пора з’єднати себе узами серйозних відносин з людиною, яка буде вас підтримувати у всіх починаннях і говорити компліменти.

СТРІЛЕЦЬ

Представники цього знаку готові підкорювати будь-які горизонти. Ви вже відчуваєте на собі погляди оточуючих, вони захоплюються вами. І як Стрільцю вдається встигати все на світі і залишатися гарними? Ви перебуваєте в стані гармонії і живете в своє задоволення. Головне – не варто турбуватися про що-небудь, зайві переживання вам зовсім ні до чого. Не йдіть на поводу у близьких, які схиляються до дорогої покупки. Придбання цього місяця навряд чи себе виправдає, а ось гроші незабаром дійсно знадобляться.

КОЗЕРІГ

Купідон втомився спостерігати за вашими стараннями, привернути увагу представників протилежної статі, і він вирішив включитися в гру. Богиня кохання Венера не проти взяти участь в цій інтригуючій гонці, головне, нікого не покалічити. Зірки пророкують пожвавлення на особистому фронті і абсолютно не важливо, перебуваєте ви в даний момент в серйозних стосунках або ж просто вирішили відшукати свою другу половинку. Запасатися терпінням не обов’язково, інші самі почнуть з вами знайомитися на вулицях.

ВОДОЛІЙ

Водолії надзвичайно доброзичливі, готові фонтанувати направо і наліво божевільними ідеями. Тільки от не всі навколишні готові гідно оцінити ваші емоції, комусь подібна поведінка здасться занадто нав’язливою. Неможливо здружитися з усіма людьми навколо, кожен зараз загруз у власних турботах і навряд чи оцінить такий порив емоцій гідно. Енергія жовтня сприяє новим починанням і сміливим експериментам. Однак зірки попереджають: не варто бути надмірно самовпевненими! Ця якість може перешкодити успіху в найрізноманітніших сферах життя.

РИБИ

Холодний осінній місяць не віщує абсолютно ніяких потрясінь для Риб. Можете забути про штормові попередження і сміливо плисти навіть проти течії. Пані Доля дарує такий шанс, збирайте друзів, і сміливо вирушайте на пошуки пригод. Не соромтеся виявляти почуття – діліться романтичним настроєм! Приймаючи рішення, ви будете керуватися швидше почуттями, ніж розумом. З одного боку, це добре, оскільки інтуїція зараз дуже гостра. Але з іншого – бажаючи проявити турботу і увагу, ви ризикуєте пожертвувати часом і силами заради тих, хто цього не вартий.

zakarpatpost.net