Ужгород перетворюється на місто кохання. ФОТОФАКТ

Ужгород – місто кохання! Саме такий бренд потрібно створювати місту! А передумови для цього всі є.

Передусім, маємо пішохідний міст, який перетворився на місце зустрічей закоханих і весь обвішаний колодками.

«Гадаю, що пішохідний міст навіть отримав другу назву – Міст Кохання. Там освідчуються, увічнюють почуття, – каже історик Роман ОФІЦИНСЬКИЙ. –

Скільки ж на його перилах навісних замків, залишених закоханими?! Якось я порахував їх. Виявилося, що цих колодок тисяча з одного боку і півтисячі – з іншого. Отже, кілька тисяч ужгородців символічно зафіксували взаємну сердечну прихильність, а ключі викинули у воду. Серед тих замків є вишукані взірці художньої обробки металу з іменами, ініціалами. За атрибутикою це найромантичніша частинка, серце Ужгорода.

Крім того, Уж облюбували лебеді, що також вважаються символом відданості та вічної любові. Про них у місті знають вже майже все і волонтери роблять все можливе, аби птахи ще більше полюбили Ужгород.

Крім того, сама річка. Вона романтична сама по собі.

І нині журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» став свідком дивовижного освідчення. На кризі  посередині Ужа хлопець намалював два серця.

Хіба це не надихає! Такі неочікувані кроки у стосунках завжди дають нову силу для почуттів.

Тож чому б не зробити Ужгород містом кохання на більш професійному рівні, аби до нас їхали туристи одружуватись (тим більше, що в нас діє послуга «Шлюб за добу»), освідчуватись, загалом у романтичні подорожі.

Утім для цього потрібно залучити фахівців-піарщиків, які б змогли правильно розвинути бренд. Так зробили Львів, Одеса, Харків.

Туристи до нас дійсно можуть «потекти» рясним потоком.

Однак  такі ініціативи повинна підтримувати влада. Має бути відповідно розвинена інфраструктура, проводитися рекламна кампанія, над втіленням у життя ідеї мають працювати професійні агентства.

Але ж Ужгород вартий того, аби носити заслужене звання міста кохання.

zakarpatpost.net