Закарпаття: Маргарита Мощак отримає одразу дві нагороди «Лідер року 2009»

Учора пізно увечері закінчилося підсумкове засідання Експертної Ради журналістів області, на якому у двох номінаціях «Приватний підприємець, мале підприємство», та «Кращий ресторан року» перемогу отримала Маргарита Мощак.

Натомість, у номінації «Політичний прорив року» журналісти обрали таємним голосуванням Роберта Бровді. Нагороду у номінації «Менеджер року, професійність у роботі» здобув Юрій Переста.      

Рейтинг був вперше проведений в лютому 2003 року в м. Ужгород та здобув широкого розголосу як в Закарпатті, та і за його межами. Переможців рейтингу визначають шляхом опитування та за допомогою анкетування, яке проводять газети «НЕДІЛЯ» та «ЗАкарпатські ОГОлошення» на протязі року. П’ятірку кращих і переможців обирають 19 журналістів обласних ЗМІ. Для переможців виготовлені пам’ятні знаки та диплом рейтингу «Лідер року».

Рейтинг має на меті відзначати керівників з активною громадською позицією, які внесли значний вклад в соціальне та економічне життя свого регіону. Ціль нагороди — встановлення ефективної, цивілізованої взаємодії суспільства та бізнеса, популяризація передового досвіду підприємницької діяльності. За ці роки лауреатами стали громадські та некомерційні об’єднання та організації, а також керівники, які по праву є елітою ділових кіл Закарпаття.

Подібні рейтинги проводять щорічно такі всесвітньовідомі видання: «Forbes», «The Banker», «Fortune», «Эксперт», «Золота фортуна». Ці рейтинги є надзвичайно престижними та популярними.

 Урочиста церемонія нагородження лауреатів відбудеться 1 березня 2010 року у місті Ужгороді.

 Деталі згодом у газеті «НЕДІЛЯ».

zakarpatpost.net