Закарпаття: Громадянин Угорщини перевозив 32 кг цукру

В міжнародному пункті пропуску «Косино» Мукачівського прикордонного загону, на україно-угорському кордоні, під час здійснення прикордонно-митного контролю, прикордонним нарядом спільно з інспектором митної служби, при вїзді в Україну на легковому автомобілі марки“Фольцваген пасат”, у 33-річного громадянина Угорщини під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу  у багажному відсіку автомобіля було виявлено цукор угорського  виробництва в кількості 32 пачок, кожна місткістю 1 кг та загальною масою 32 кг який згідно статті 68 митного кодексу України обмежено та заборонено при переміщенні через митний кордон України.

 У зв’язку з тим, що громадянин Угорщини порушив встановлений порядок проходження прикордонного та митного контролю в зонах спрощеного контролю, 32 пачки цукру було вилучено.

Загальна сума товару була оцінена по 10 грн за 1 кг.

За цей тиждень це вже другий випадок затримання незаконного ввезення цукру в Україну. 22 лютого на цьому ж пункті пропуску громадянин Угорщини намагався ввести 20 кг угорського цукру, повідомив zakarpatpost.net прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк.

zakarpatpost.net