Закарпаття: Громадянин України намагався перевезти через кордон мобільні телефони на 33 тисячі гривень

В міжнародному пункті пропуску «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону, на україно-угорському кордоні, під час здійснення прикордонно-митного контролю, прикордонним нарядом спільно з інспектором митної служби, при вїзді в Україну на легковому автомобілі марки «ЗАЗ»110557, у громадянина України під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу в пустотілих порожнинах автомобіля за декоративною обшивкою було виявлено не пред’явлені до митного контролю та не заявлені при усному опитуванні 108 шт. прихованих мобільних телефонів, з яких марки „Самсунг” в кількості 50 шт та марки „Нокия” в кількості 58 шт. Телефони були як нові, так і колишнього користування і були оцінені на суму 33 тис. гривень.

 У зв’язку з тим, що громадянин України порушив встановлений порядок проходження прикордонного та митного контролю в пункті пропуску мобільні телефони було вилучено.

 У зв’язку з тим, що громадянин України контрабандний товар намагалася незаконно ввезти використовуючи конструктивні особливості свого автомобіля – автомобіль «ЗАЗ» 2004 року випуску було також вилучено. Загальна сума контрабанди склала понад 45 тис. гривень, повідомив zakarpatpost.net прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк.

zakarpatpost.net