Закарпаття: Юнака витягли з зашморгу. Кримінальні події

В ужгородську лікарню каретою швидкої допомоги з одного з сіл району було доставлено 17-річного юнака. Лікарі встановили потерпілому діагноз: дихальна асфiксiя. Як з’ясувалося, хлопчина намагався покiнчити життя самогубством через повiшення у сараї, лише його вчасно помітили родичі й завадили скоїти суїцид.

ЗЛОДІЇ ЗАЛІЗЛИ ЧЕРЕЗ ДАХ
Приватний підприємець з Ужгорода поскаржився в міліцію, що до його торгового павiльйону, розташованого на автобуснiй зупинцi, залізли вночі через дах невідомі особи й викрали 4 мобiльнi телефони. За скоєння крадіжки спiвробiтники патрульної служби міліції затримали двох підлітків віком 14 років. Один із украдених телефонів вилучено, де решта–встановлюється.

МЕРТВА ЖІНКА В САРАЇ
Коли житель селища Королево Виноградівського району навідався у справах в свій сарай, то виявив там бездиханне тіло жінки. Про страшну знахідку повідомили в міліцію. Особу покійної встановили–це 41-річна жителька цього села. Покійна останнiм часом займалася жебракуванням та зловживала спиртними напоями. Вочевидь, добряче випила й замерзла вночі.

МАТИ ЗНАЙШЛА НЕМОВЛЯ МЕРТВИМ
Жителька Ужгорода повідомила в міліцію про те, що вона виявила в квартирi по мiсцю проживання бездиханне тільце свого маленького сина. Дитині не було ще й рочку. Зовнiшнiм оглядом тіла ознак насильницької смертi не виявлено, її причину повинна встановити судмедекспертиза.

З “МЕРСЕДЕСА” ВКРАЛИ ГРОШІ
У міліцію звернувся із заявою 36-річний житель Ужгорода. Чоловік припаркував зранку свій “Мерседес” бiля супермаркету й пішов за покупками, а коли повернувся, то виявив розбите скло на заднiх дверцятах. Невідомі зловмисники викрали барсетку, в якiй було 4000 євро, стільки ж доларів, 2700 чеських крон, 70 тисяч угорських форинтiв та 5000 гривень. Крадія розшукують.

БЕТОННЕ ПЕРЕКРИТТЯ ВПАЛО НА ЛЮДИНУ
В реанімаційне відділення Ужгородської ЦМКЛ доставили з переламаними ребрами 28-річного мешканця одного з сіл району. Як з”ясувалося, на потерпілого упала бетонна плита перекриття на недiючiй сільській фермi. Вочевидь, хотів її демонтувати.

ВІД ІСКРИ ШЛІФМАШИНИ ВЗІРВАЛАСЯ БОЧКА З-ПІД БЕНЗИНУ
У реанімацію Великоберезнянської районної лікарні з діагнозом: важка черепно-мозкова травма доставили 29-річного мешканця району. Як зясувалося, чоловік потерпів внаслiдок вибуху 150-лiтрової металевої бочки iз залишками бензину, яку він різав  шлiфувальною машинкою. Від іскри й стався потужний вибух.

ЗА САМОГОНОВАРІННЯ–ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Міліція продовжує боротьбу з самогоноварінням. Так, свалявські дільничні вилучили з оселі 34-річної мешканки села Стройне 2 літра самогонки та самогонний апарат.
Ще півтора літра домашньої горілочки та аналогічний апарат для її приготування вилучили від 43-річного жителя Поляни того ж Свалявського району. Самогонників чекає адмінвідповідальність.

zak-umvs.gov.ua