Закарпаття: Білківський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання

21 квітня фахівці Іршавського районного центру зайнятості презентували ДПТНЗ “Білківський професійний аграрний ліцей” учням В.Раковецької загальноосвітньої школи. Було людно та гамірно.
Випускників школи чекало справжнє шоу. Директор училища Василь Білак розповів учням про історію цього закладу, про  професії, за якими проводяться навчання, умови вступу, проживання.
Білківський професійний аграрний ліцей знаходиться у селі Білки Іршавського району (вул. Івана Франка, тел. 2-49-53). Тут готують фахівців за такими професіями: обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, електрогазозварник, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, муляр та штукатур. Випускники змогли ознайомитись з папками з описами професій, вимогами професії до людини, характером та умовами праці. Учасники самодіяльного ансамблю, який складається з учнів училища, показали концерт. Презентація навчального закладу була доцільною, адже чимало випускників навчатиметься саме в Білківському професійному аграрному ліцеї.
Ганна Вовканич, начальник відділу активної підтримки безробітних Іршавського районного центру зайнятості