Ужгород запрошує на вечірку для вагітних пар “Весна в Італії”!

29 квітня о 18.00 у піцерії “Деліція” (м.Ужгород, Проспект Свободи, 45) Центр розвитку родини “Калейдоскоп”  проводить щорічний розважальний захід – “Вечірка для вагітних пар”.
Вечірка проходить в рамках проекту <<Школа майбутніх мам і татусів>> Центру <<Калейдоскоп>>.
Назва цьогорічної вечірки – <<La Prima Vera in Italia>> (<<Весна в Італії>>).
Звістка про вагітність завжди ставить перед майбутніми батьками безліч питань, про які вони раніше навіть й думати не могли. Серед них, безумовно, багато заборон.
Вечірка для вагітних” – це свято, яке буває лише раз на рік. Умови проведення максимально розраховані під <<вагітну>> аудиторію. На відміну від загальних стереотипів про поняття <<вечірка>> чи <<клубне життя>> (шум, духота, енергійні танці до ранку, дим цигарок, алкогольні та енергетичні напої), Центр <<Калейдоскоп>> пропонує особливе <<пузатеньке
меню>>, спеціальні безалкогольні коктейлі, цікаву розважальну програму, і безумовно веселі спеціальні танці.
Мета проведення вечірки – організувати дозвілля для вагітних пар, а також дати їм можливість усвідомити, що вагітність – не хвороба, а особливий період!
Центр <<Калейдоскоп>> проводить схожі заходи для популяризації і пропаганди усвідомленого батьківства і відповідальної підготовки до народження дитини.
Унікальність заходу ще й у тому, що схожі вечірки проходять виключно за організації Центра <<Калейдоскоп>>.
І звісно, яка ж це вечірка без сюрпризів та подарунків. Цього року майбутніх мам і татусів порадують подарунками спонсори заходу
Управління у справах молоді та спорту Закарпатської обласної держадміністрації, натуральна косметика від ТМ <<Weleda>>, Туристична агенція “Синдбад-Мандрівник”, фотостудія “Мухомор”, мережа магазинів <<Планета квітів>>, Видавництво “Едіпресс Україна”, фруктові дарунки від Халак Лесі, смачне морозиво від італійської джелатерії <<Флоренція>>.

Генеральний спонсор, за підтримки якого в цьому році пройде Вечірка для вагітних, —  Піцерія “Деліція”.

Партнер заходу — Клініка лікаря Комаровського “Клініком”.

Умови акредитації журналістів:
Строки подачі заявок до 28 квітня (Середа) 2010 року.
Максимальна кількість представників – 2.

Формат подачі заявок:
Заявки приймаються в письмовій формі на електронну або фактичну адресу компанії, із зазначенням імені, видання, контактної інформації журналістів.

Увага! Підтвердження акредитації є обов’язковим, і здійснюватиметься згідно контактних даних вказаних у письмових заявках.

Спеціальні ресурси для ЗМІ:
Фотографії і відео матеріали, що будуть відзняті на заході операторами Центру <<Калейдоскоп>>, будуть розміщені на ftp сервері для тих ЗМІ, що не матимуть змогу взяти участь у заході.

З питань акредитації журналістів прохання звертатись:

Карабиньош Степан, спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Центру <<Калейдоскоп>> — +38 095 316 32 21