Ужгородські студенти взяли участь у впорядкуванні меморіального комплексу “Пагорб слави”

Вчора, 29 квітня, за ініціативи Ужгородського міського центру зайнятості відбулося впорядкування меморіального комплексу “Пагорб слави”.
Акція відбулася в рамках заходів, приурочених до Дня Перемоги. У ній  взяли участь студенти Ужгородського національного університету та члени скаутської організації.
Ідею проведення таких акцій було обговорено 11 лютого 2010 року на засіданні „круглого  столу”, що відбулося у міському центрі зайнятості, основним завданням якого було налагодження та зміцнення співпраці між центром зайнятості, іншими державними установами, існуючими молодіжними організаціями міста, студентською молоддю. Саме тоді було розроблено план заходів та конкретних дій щодо подальшої співпраці, зокрема в організації трудових, патріотичних, спортивних, екологічних, культмасових та інших заходів.
Наступні етапи прибирання заплановано на 5 та 6 травня. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції, яка відбудеться за адресою: м.Ужгород, вул.Героїв, 2, початок о 13.00 год. Контактні телефони: 64-98-54, 64-98-58.
Яна Антонюк, провідний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Ужгородського міського центру зайнятості