Галина Цар: “День Перемоги Чоп зустріне охайним”

В Чопі завершився місячник благоустрою. Підсумки, що нещодавно були підбиті на засіданні виконкому свідчать про те, що організації міста та загалом громадськість сумлінно попрацювали на благо міста. Були серед організацій і ті, яким не до снаги прийшлась така робота.

В зв’язку з наближенням визначної для всіх нас дати – 65-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років в місті ведеться активна підготовка для гідного вшанування Ветеранів війни та належного проведення запланованих заходів.
Важливе місце серед ряду заходів посіло ініційоване Прем’єр- Міністром України М. Азаровим відродження традицій проведення суботників.

Напередодні, за дорученням міського голови Галини Цар, керівники міської ради особисто здійснили рейд містом з метою виявлення територій на яких благоустрій ще не здійснено.

Загалом, місто отримало нові квіткові клумби та зелені насадження молодих дерев. Та основна робота була сконцентрована біля меморіалу «Загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні».

Підсумки суботнику будуть підбиті на плановій нараді в понеділок 26 квітня. По результатам суботника, до організацій, які не здійснили запланованих заходів, будуть примінені штрафні санкції.       

Діана Вашко

zakarpatpost.net