Де проводять відпустку футболісти “Динамо”

Футболісти київського “Динамо” розповіли, у яких краях проводять відпустку.

Мілевський відпочиває в Туреччині У нинішнє міжсезоння не всім футболістам київського “Динамо” однаково пощастило з відпусткою. Лише для деяких з них відпочинок буде тривати близько місяця. А, наприклад, для п’ятьох динамівців сезон триває. Захисники Тарас Михалик і Євген Хачереді, півзахисник Олег Гусєв, нападники Артем Мілевський та Андрій Шевченко викликані в національну збірну України для участі в трьох товариських матчах – проти Литви (25 травня), Румунії (29 травня) і Норвегії (2 червня).

Капітан “Динамо” Артем Мілевський зізнався, що перед матчами за збірну він на кілька днів відлетить до Туреччини “поплавати в морі і трохи морально відволіктися від баталій в чемпіонаті і важких ігор”.

Також насичені плани у Тараса Михалика. “Перед збірної для відпочинку у нас всього тиждень. Поїхав на рідну Волинь, до батьків і сестер. Неодмінно сходжу на рибалку, для неї на озері Світязь створені просто казкові умови”.

Все цікаве тільки починається для Мілоша Нінковича і Аїли Юссуфа, які можуть стати єдиними представниками українського чемпіонату на Чемпіонаті світу в Південній Африці (стартує 11-го червня). До початку підготовчих зборів збірних Сербії та Нігерії у футболістів буде п’ять вихідних днів. Нінкович проводить їх з родиною в Белграді.

Огнен Вукоєвич гостює в дорогій серцю Хорватії. Він хоч і не потрапив зі своєю збірною на Чемпіонат світу, але активно готується до трьох товариських матчів. Цілком імовірно, потім Огнен відвідає свого друга – хорвата бразильського походження Едуардо да Сілву, нині виступаючого за лондонський “Арсенал”.

Для Тіберіу Гіоане за майже десять років динамівської кар’єри Київ став рідним містом. Саме тому до заїзду в тренувальний табір збірної Румунії Тібі вирішив нікуди не їхати. У четвер старожил команди був присутній на заходах, присвячених восьмим роковинам з дня смерті Валерія Лобановського.

Цього літа більшість динамівців віддало перевагу не спекотним курортам, а спокійній сімейній обстановці. Фінський півзахисник Роман Єрьоменко ось вже три дні на рідній землі. “Тому що Фінляндія – найкраща країна в світі”, – пояснив свій вибір Роман.

Зайве говорити про бразильців, які не представляють свій відпочинок де-небудь далеко від батьківщини. “Хочу провести більше часу зі своєю сім’єю, мамою, татом, яких дуже рідко бачу, збираюся добре відпочити, – на прощання сказав Бетао.

Більш різноманітні плани хіба що в Маграо, який спершу разом з дружиною і маленькою донькою відвідає батьків у Сан-Пауло, потім поїде в Белу-Орізонті в гості до батьків дружини. Іншу частину відпустки бразильський захисник проведе в Ріо-де-Жанейро, де у нього є будинок. Там футболіст збирається відпочивати до повернення в Київ.

Взяв приклад з легіонерів і Андрій Несмачний. Під час відпустки він з дружиною Ольгою та донькою Міланою майже ніколи не залишає межі України. У цьому році сімейство Несмачних спочатку провідає батьків Ольги у Луганську, а потім відправиться в Крим, до рідні Андрія. “Ми не любимо їздити за кордон, не подобається дорога, літаки, а тут ще й вулкан, через який багато рейсів відміняють. А у нас маленька дитина, не хочеться ризикувати, – керується здоровим глуздом Ольга. – Покупаємося в морі, звозимо дитини до Ялти, побуваємо на екскурсіях. А що ще потрібно?”

Зате інше уявлення про відпустку у Андрія Шевченка, який відразу після матчу з “Шахтарем” полетів в Лондон. Андрій також планує побувати в США, де живуть батьки його дружини Крістен, а потім, можливо, полетить на острів Барбадос, де вже неодноразово відпочивав.

tsn.ua