Управління боротьби з організованою злочинністю Тернопільщини очолив вихідець із Закарпаття

У тернопільській міліції тривають кадрові зміни. Так, управління боротьби з організованою злочинністю Тернопільщини очолив підполковник міліції Григорій Полковніков.
Григорій Полковніков народився у селі Великий Бичків Рахівського району Закарпатської області. Навчався у Київському національному університеті внутрішніх справ та Академії управління МВС України. За фахом – юрист.

Роботу в міліції розпочав з оперуповноваженого ДСБЕЗ Новоселицького райвідділу Чернівецької області. За роки служби займав посади начальника спецвідділу боротьби з хабарництвом, а також відділу боротьби з корупцією. Працював у Західному спеціальному міжрегіональному відділі ДСБЕЗ з оперативного обслуговування Західного регіону центрального апарату МВС України. До нового призначення – заступник начальника управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області.

Наказом міністра внутрішніх справ України Григорія Полковнікова призначено першим заступником начальника – начальником управління боротьби з організованою злочинністю УМВС в Тернопільській області.

Про це повідомили 18 травня у відділі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області.

“20 хвилин”