В Ужгороді вручили державні нагороди групі закарпатців-ветеранів (ФОТО)

Сьогодні, 26 травня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида від імені Президента України вручив в Ужгороді державні нагороди групі закарпатців.
Так, за мужність і самопожертву, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками у відстоюванні свободи і незалежності Вітчизни, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня нагороджено голову обласної ради Організації ветеранів України Закарпатської області Івана Бігунця, а також ветерана Великої Вітчизняної війни, полковника міліції у відставці Степана Овсака.

Орденом “За заслуги” ІІІ ступеня відзначено заступника голови Ужгородської міської ради інвалідів війни та Збройних Сил України Михайла Пиленка, активіста обласного товариства інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” Сергія Чеботарьова.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю орденом “За заслуги” ІІІ ступеня нагороджено швачку спільного підприємства “Віштекс ЛТД” Єлизавету Бойсак.

За вагомий особистий  внесок у розвиток української культури і мистецтва, значні творчі здобутки та високий професіоналізм почесне звання “Заслужений діяч мистецтв України” присвоєно директорові обласного державного російського драматичного театру Юрієві Шутюку.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА