Закарпаття вшановує журналістів

У п’ятницю, в Ужгороді, в приміщенні обласного лялькового театру відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста. До іменинників з вітальним словом звернувся голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида. Подякувавши їм за активну творчу працю, він вручив групі журналістів почесні грамоти та подяки ОДА.
Від імені депутатів обласної ради учасників зібрання привітав перший заступник голови облради Андрій Сербайло. Він висловив глибоку вдячність трудівникам інформаційного поля за те, що завдяки їх праці у кожній закарпатській родині знають чим і як живе світ, а у світовому безмежжі маленьке Закарпаття не загубилося. Про нього знають, як землю із великої літери, а наших талановитих краян вшановує світ. Приємно сказав Андрій Андрієвич, що журналістів Закарпаття шанують читачі, глядачі, слухачі, не тільки в нашому краї, але і по всій Україні, за її рубежами.

Він побажав їм високих устремлінь, гострого пера і праведного слова, яке на ниві нашої державності стане повноцінною зерниною у золотому колосі нашої української духовності.

Відтак він вручив почесні відзнаки обласної ради.

Зокрема почесними грамотами обласної ради нагороджені: власкор Національної телекомпанії УТ-1 Богдан Барбіл, редактор районної газети «Вісник Хустщини» Іван Липчей, власний кореспондент радіо «Свобода», УНІАН Наталія Логойда-Петерварі, головний редактор газети «Неділя» Михайло Носа, редактор міської газети «Берегово» Михайло Піпаш, директор ТРК «Даніо «21 канал» Алла Петрова та інші.

На урочистому засіданні вручено вручено і дипломи лауреатів премії облради і облдержадміністрації ім. В Гренджі- Донського та ім. М. Бабидорича. Цьогоріч ними стали: редактор Міжгірської районної газети Василь Пилипчинець і редактор Тячівської районної газети Ольга Фіцай.

zakarpat-rada.gov.ua

Н. Сарана