На Закарпатті теніс стає дедалі популярнішим

З такого собі закритого клубу теніс на Закарпатті стає все популярнішим та відкритішим для громадськості. У той час, коли кращі юні тенісисти області брали участь у V літніх спортивних іграх молоді, молодші за віком та найближчий резерв взяли участь у чемпіонаті області серед юнаків та дівчат, який проходив на кортах «Іппон» м.Ужгорода з 18 по 20 червня серед трьох вікових груп: до 10, 12 та 14 років.
На тенісні корти вийшло майже 50 юних тенісистів. Серед наймолодших хлопчиків та дівчаток трійку призерів склали Роман Гирович з Берегова, Олександр Бенда з Ужгорода, Олександр Дупин та Анстасія Суховецька з Ужгорода, Романа Левицька з Тячева, Анастасія Твердоступ із Берегова.
У середній групі до 12 років призерами стали Сергій Клочаник із Чопа, Ігор Суховецький з Ужгорода, Владислав Фенинець із Виноградова; Юлія Пузик і Наталія Коларик із Тячева, Альона Якубець із Ужгорода.

Серед дівчат до 14 років перемогла Анастасія Щербей з обласного центру. Друге місце у її землячки Анастасії Самойлової, бронза – у мукачівки Ірини Русин.

Ще ряд перспективних тенісистів знаходилися на відповідальних турнірах та перебували в оздоровчих таборах. Уперше за останні роки у змаганнях взяли участь представники Сваляви та Виноградова.

До речі, наймолодша учасниця турніру, 7-річна Мар’янка Маслей, саме зі Сваляви.

Як бачимо, географія тенісу починає стрімко розширюватися.

Михайло ШТУЛЛЕР, “СпортТайм”