У двох районах Закарпаття потонули двоє людей

Впродовж 21 червня на Закарпатті чергові трагічні звістки про утоплення людей на водоймах надійшли з Мукачівщини та Виноградівщини.
О 18:15 в оперативно-рятувальну м. Мукачево повідомили про утоплення в р. Латориця в районі провулку Г. Шенборна 22-річного мешканця с. Великі Лучки. Тіло утопленика було піднято на поверхню водолазним відділенням аварійно-рятувальної водолазної станції № 2 м. Ужгород.

А близько 23 години чергова тривожна звістка надійшла з с. Тросник, що на Виноградівщині, де із ставка місцеві мешканці вилучили тіло 34-річного жителя села Дротинці. Обставини загибелі людей з”ясовують правоохоронці.

З початку року в Закарпатській області вже потонуло 29 людей, серед яких 12- малолітні діти. Левова частка трагічних випадків сталася через власну безпечність та ігнорування правил поведінки на воді самих же загиблих. У більшості випадків, загибель дітей пов”язана із недостатньою увагою батьків, які нерідко дозволяють малолітнім самостійно відпочивати без нагляду дорослих, або ж під час спільного відпочинку не слідкують за іграми своїх малюків.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області