Путін подякував Януковичу за сприятливу атмосферу та Чорноморський флот

Глава уряду Росії Володимир Путін, який прибув з робочим візитом в Україну, подякував президенту Віктору Януковичу за сприятливу атмосферу в російсько-українських відносинах і за рішення по ЧФ РФ.
Відповідну заяву він зробив, виступаючи на XIV Міжнародному байк-шоу, присвяченому Чорноморському флоту РФ і 65-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Виступаючи на цьому заході, який проходить під Севастополем, біля озера Гасфорт, Володимир Путін привітав моряків з наступаючим Днем Військово-морського флоту Росії, зазначивши, що “російські та українські моряки будуть разом, як разом були наші народи багато століть”.

Глава уряду Росії подякував президенту Віктору Януковичу за сприятливу атмосферу в російсько-українських відносинах. “За це велике спасибі керівництву України, перш за все президентові Віктору Януковичу, – і за рішення щодо Чорноморського флоту Росії, і за атмосферу, яку він створює у взаєминах між нашими братніми народами Росії і України”, – підкреслив Путін.

Як повідомлялося, Володимир Путін приїхав на триколісному мотоциклі поспілкуватися з учасниками XIV Міжнародного байк-шоу під Севастополем.

Путін керував трайком з автоматичною коробкою передач “Харлей Девідсон” модифікації “Леман”, що був прикрашений російським і українським прапорами. Він виступав перед учасниками шоу зі сцени, побудованої у вигляді підводного човна і наприкінці звернувся до байкерів українською мовою.