Закарпатська родина стала учасником телешоу “Сімейний розмір”

19 серпня відбувся перший етап кастингу шоу телеканалу “Інтер” “Сімейний розмір”, присвяченого пригодам українських родин у незвичайному будинку велетня. У кастингу взяли участь 22 родини з різних куточків України. Відбір учасників ще продовжується, подати заявку бажаючі можуть до 25 серпня.
Перший етап кастингу проходив у найменшому “місті” України – парку “Київ у мініатюрі”, який знаходиться в мальовничому місці на березі Дніпра у Гідропарку. У міні-Києві є свій міні-Хрещатик, залізничний вокзал, будівля оперного театру і філармонії, а міні-Дніпро перетинають чотири головних мости: Московський, Пішохідний, Метро і Південний. Своєю різноманітною колекцією будівель і споруд в масштабі 1:33 парк презентує нашу столицю з її найбільш відомими і важливими пам’ятками.

Серед мініатюрних будівель учасники кастингу відчували себе справжніми Гулліверами! А деяким щасливчикам пощастить відчути всю красу контрасту на знімальному майданчику у Буенос-Айресі. Ну, а поки претенденти трудилися над малюнками для психологічних тестів, представляли перед камерою свої дружні команди і фотографувалися.

Ініціаторами участі в божевільній аргентинській авантюрі в багатьох сім’ях стали дітки, їм найбільше хочеться потрапити до казкового будинку з гігантськими іграшками, відчути всі принади такої пригоди. Їх не лякає навіть той факт, що доведеться надолужувати пропущений навчальний матеріал, адже зйомки проекту відбудуться у вересні.

– Вчителі моєї дочки не будуть проти відпустити її на три тижні до Аргентини, – говорить мама Анжеліки Кампов із Закарпаття, до речі, теж – Анжеліка. – Наша донька дуже розумна, в 11 років вона вже йде у 7 клас, тобто стрибає на дві сходинки вище, ніж її однолітки. Отже я зовсім не переживаю – їй вдасться легко наздогнати своїх однокласників.

– Це моя ідея взяти участь у кастингу, – ділиться Анжеліка-молодша, – ми з двоюрідною сестрою Веронікою багато дивимося телевізор і коли побачили на “Інтері” ролик про проект – дуже вже він запал нам у душу. Хочу в Аргентину, своїми очима побачити величезну пральну машинку, яку показували по телевізору!

Біля мініатюрного Хрещатика всі сім’ї презентували свої речівки, з якими вони готові битися з Аргентинською гігантоманією. Девіз сім’ї Кампов: “До Аргентини ми рвемося, нікому не здамося!”

Що ж, побажаємо їм удачі, а також нагадуємо, що кожного дня на сайті проекту “Сімейний розмір” з’являються анкети нових учасників та їх відео-презентації. Не пропустіть і ви свій шанс! Доведіть, що саме ваша сім’я гідна виграти нову квартиру. Поспішайте взяти участь у кастингу нового проекту “Інтера” “Сімейний розмір”.

Умови відбору: Учасником нового розважального шоу може стати будь-яка українська сім’я – тато, мама, двоє діток, яка пройде кастинг. Щоб подати заявку на участь у всеукраїнському відборі, слід заповнити анкету на офіційному сайті проекту та надіслати короткий відеоролик про вашу сім’ю.

Інтер