Закарпаття: Ужгород приймає делегацію американського міста-побратима Корваліс

Міський голова Ужгорода сьогодні зустрівся з офіційною делегацією міста Корвалліс з нагоди 10-ї річниці проекту «ТАЧ» – Торкнися Руки Однієї Української Дитини, що реалізовується в рамках благодійної партнерської співпраці між містами-побратимами Ужгород (Ужгород) і Корвалліс (Орегон).
Мета цього проекту полягає у допомозі дітям-сиротам та з обмеженими можливостями. Сергій Ратушняк на зустрічі наголосив, що ця програма вагомий внесок у хорошу справу. Крім того, він розповів про досягнення Ужгорода у сфері освіти. Екс-голова міста Ужгорода Еміл Ландовський розповів усім присутнім про те, як починалася співпраця між містами-побратимами та попросив передати чинному на той час меру Корваллісу свою книгу про Ужгород, у якій 42 сторінки присвячені цьому місту.

Виступаючи перед гостями з Америки, Сергій Ратушняк висловив переконання про те, що нині чинному президенту України Віктору Януковичу вдасться змінити ситуацію у нашій державі на краще і українці повинні в цьому йому допомогти. За активну участь у проекті “ТАЧ” міський голова нагородив усіх делегатів грамотами та вручив подарунки на згадку про візит до Ужгорода. А координатори проекту Еліс Ремптон та Сейбра Кіллен від імені усіх 19 делегатів подякували меру за теплий прийом та щирі слова. Вони сподіваються відвідати наше місто ще не один раз.