Смак справжньої якості від «Золотої Амфори» дегустували закарпатці

22 вересня у «Палаці дітей та юнацтва» в Ужгороді відбулася презентація-дегустація вин ТМ «Золота Амфора», коньяку ТМ «Жан-Жак» і горілки ТМ «Горілка «Українка». Компанія «Алеф-Віналь» розпочала осінню хвилю презентацій-дегустацій своєї продукції, що стало вже доброю традицією. Виробник представляє новинки у своїй колекції вишуканих спиртних напоїв таких відомих марок як «Золота Амфора», «Жан-Жак» і «Горілка «Українка»,  які незабаром з’являться на полицях магазинів. Цього року дегустації проходитимуть з 3 вересня по 6 листопада у 35-ти містах України.

Презентації дають можливість шанувальникам виноробного мистецтва в черговий раз переконатися у високій якості продукції торгових марок, познайомитися з чудовими традиціями споживання вина і коньяку, безпосередньо поспілкуватися з фахівцями і отримати відповіді на питання, які викликають інтерес.

Наше місто стало 11-м, де провели дегустацію вин та коньяку, які привезли з Криму у спеціальних дубових бочках. Крім куштування вишуканих напоїв, у рамках заходу, також відбувся святковий концерт, на якому своїми виступами всіх присутніх порадували вихованці «Падіюну», а головне – для глядачів провели розіграш призів від торгових марок.

Разом із подарунками всі отримали приємні враження та хороший настрій. А про нововведення, які компанія «Алеф-Віналь» вже втілила в життя, розповів керівник департаменту маркетингу Віталій Савірський. Він, зокрема, наголосив на тому, що з цього року вся продукція торгової марки «Золота Амфора» буде розливатися виключно в Криму.

Також на презентації пан Савірський розповів і продемонстрував нові види продукції – це колекція вин «Золота Амфора – виноград» від ТМ «Золота Амфора, а також «Українка з перцем», «Українка пшенична» та «Українка платинум» від ТМ «Горілка «Українка».

Цікаво знати, що в Україні є лише кілька підприємств, які працюють за принципом агрофірми, характерною рисою якого є те, що над якістю напою починають трудитися ще тоді, коли виноград на лозі. Підприємству такого типу притаманнне прагнення з достоїнством пройти шлях від малого – посадки виноградної лози, – до великого – народження справжнього високоякісного вина.

Одним з найбільших виробників вина в Україні є компанія «Алеф-Віналь», яка виробляє продукцію ТМ «Золота Амфора». Її виробнича діяльність базується на основі виноробних підприємств, розташованих у Криму, де на території 3000 га вирощується виноград більш, ніж 30-ти сортів. Підприємства компанії укомплектовані високотехнологічним італійським обладнанням, виробничими лабораторіями, виносховищами. А продукція, яка випускається заводом, може похвалитися нагородами, отриманими на різних українських і міжнародних конкурсах – загалом їх 62.

Кримське повітря, унікальний клімат і віддана праця виноробів подарували світові розкішну колекцію кримських вин ТМ «Золота Амфора» і сприяли тому, що всесвітньовідома «Тамянка» вже понад 10 років є королевою вин в Україні. А зараз виноробам компанії вдалося досягти дивовижної гармонії яскравих фруктових і квіткових ароматів, а також надати смакові вина чаруючих відтінків у новій колекції «Золота Амфора – виноград». У ній зібрані найпопулярніші серед споживачів найменування вин. Ця колекція відрізняється оригінальним оформленням в європейському стилі.

Для виготовлення коньяку «Жан-Жак» використовується класична французька технологія, котра протягом кількох останніх століть значно удосконалилась, але її основна суть залишилась такою ж, як була. Компанія «Алеф-Віналь» провела реконструкцію заводу «Багерово», де й виготовляється цей марочний коньяк, що дозволило збільшити виробництво. Для витримки коньяку ТМ «Жан-Жак» традиційно використовуються дубові бочки, виготовлені без клею та цвяхів з реліктових дубів, які мають пористу структуру. Це надає напою особливого смакового букету й аромату.

«Горілка «Українка» – це продукт, сповнений національного колориту. Восени компанія оновила асортимент й випустила кілька нових видів, при виробництві яких були збережені старовинні рецепти і традиції приготування алкогольних напоїв і, в той же час, використовувалися сучасні технології та обладнання. З 2010 року продукція ТМ «Українка» випускається у новій, вдосконаленій, пляшці.

Компанія «Алеф-Віналь» довела, що в Україні є величезний потенціал для виноградарства і виноробства.Природні умови, а також професійний підхід до справи дозволяє збільшити врожайність і виробництво, випускати продукцію достойної якості, бути лідером європейського виноробства як ТМ «Золота Амфора».

Ліля МАТІЦО для zakarpatpost.net

zakarpatpost.net