Закарпаття: У Мукачеві — передвиборчий скандал

“Це питання не обговорюється!” — саме так відповів голова Мукачівської міської комісії по виборах до місцевих рад Сергій Носалюк на запитання редактора газети «Мукачево» Віктора Дворниченка, чому не було проведено тендер для визначення засобу масової інформації, яке мало б оприлюднювати матеріали виборчої комісії. До речі, “Мукачево” має великий досвід співпраці з виборчими комісіями.
Як газета «Мукачево», так і газета «Мукачівська Ратуша» подали до комісії свої тендерні відомості. Але редактору останньої пан Носалюк відповів, що загубив подання «МР». А коли я на це сказав, що принесу копію свого подання, голова комісія брутально почав вимагати покинути приміщення. Так само брутально він повівся і з редактором газети «Панорама» Василем Гарагоничем. У чому справа?

Виявляється, для інформування виборців тишком нишком було обрано рекламну газету «Супер-Інфо», яка розповсюджується безкоштовно. Але кошти, призначення для інформування виборців через ЗМІ їй виплачуватимуть справно. Не будемо тепер гадати, чому саме це видання так приглянулося пану Носалюку, просто змушені будемо поінформувати Центральну виборчу комісію.

Микола Рішко, “Мукачівська Ратуша”