Пугачова переїжджає у замок Максима Галкіна

Алла Пугачова готується переїхати у заміський будинок Максима Галкіна. Телеведучий закінчує ремонт, а співачка збирається обживати будинок і наводити там порядок.

“Думаю, що я буду там жити. От саме зараз там все обживаю, господарюю, – розповіла Алла Борисівна. – Максим дуже захоплений будівництвом. Звичайно, іноді засмучується, що багато грошей туди йде. А я йому кажу: “Нічого, якщо вже взявся, то треба довести справу до кінця! Там ще, дай бог, будуть твої діти бігати й онуки”.

Примадонні дуже подобається нове житло її супутника. “Мені взагалі все подобається, що робить Максим. Замок був його дитячою мрією, і я рада за нього, що його мрія втілюється в життя. Максим такий молодець, все передбачив, нікого не забув – там будуть кімнати і для наших друзів”, – із захопленням говорить співачка.

Поки що пара живе в московській квартирі. Нещодавно Алла та Максим відмовилися від усієї прислуги в домі, і Пугачова тепер ама займається домашнім господарством.

“Я люблю готувати. І Максиму подобається, що я йому готую. У нас же зараз прислуги немає. Розумієте, коли вдома перед очима постійно мигоче третій зайвий, то з роками це починає напружувати. Щоправда, іноді до нас приїжджає моя помічниця Леночка Кузнєцова, але все по дому я намагаюся робити сама. І мені це подобається”, – відверто зірка.

Алла Борисівна зізнається, що дуже щаслива поряд зі своїм молодим обранцем. “Мені дуже добре поруч з цією людиною. Максим – дивовижна людина. Кажуть, три роки і сім років – кризові періоди в шлюбі. А у нас вже десятий рік пішов, як ми разом. І дай бог, щоб це було надовго”.