Футболіст Іван Яремчук платив за оральний секс з 13-річними по 200 гривень

Відомий у минулому півзахисник київського “Динамо” Іван Яремчук, який підозрювався в розпусних діях щодо школярок, засуджений судом до умовного терміну.

Про це повідомили в Голосіївському райуправлінні МВС, яке порушило за цим фактом кримінальну справу і проводило досудове розслідування.

Скандал спалахнув у грудні 2009 року. Тоді сам Яремчук заперечував, що когось розбестив: “Це якийсь наклеп… Я говорив, що люблю дівчат. Але в розумних межах”.

В свою чергу, джерела в міліції повідомляли, що Яремчук не став відмовлятися від очевидних речей і дав повну картину того, що відбувалося.

“Запрошуючи додому 13-річних школярок, він займався з ними оральним сексом, за що потім кожній платив по 200 гривень. У ході слідства встановлено й інші факти, які свідчать про те, що схильність до дівчаток у нього виявлялася і раніше”, – повідомив ознайомлений з матеріалами кримінальної справи офіцер міліції.

Зазначимо, що після відходу з великого спорту Яремчук за великим рахунком так і не знайшов себе у “поза футбольному житті”. Іван мав славу запального, азартного, розкомплексовано хлопця. Про себе говорив як про людину, у якої дві пристрасті: азартні ігри – більярд, покер і  жіноча стать.

prosport.tsn.ua