Ужгород: Представник підприємців-протестувальників виступив на сесії Закарпатської обласної ради

Сьогодні, 30 листопада, на сесії Закарпатської обласної ради виступив представник підприємців Закарпаття. Слово надали Маргариті Мощак.Від імені всіх підприємців краю вона висловила незгоду з теперішньою редакцією Податкового кодексу. Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, в свою чергу, нагадав, що під час нещодавньої зустрічі з підприємцями, просив мітингуючих чітко сформулювати свої вимоги.

Маргарита Мощак зазначила, що підприємці солідарні з усією Україною у основних положеннях, а це – ветування Президентом Податкового кодексу. Жодної конкретики, які саме статті не до вподоби підприємцям у новому Податковому кодексі – озвучено не було. Хоча раніше представники мітингуючих заявляли, що не проти прийняття кодексу взагалі, а хочуть змін лише в конкретних статтях цього докеументу.

На підтримку підприємців на сесії виступила депутат Мирослава Каламуняк, яка вважає, що Податковий кодекс не допрацьований і мало хто взагалі в ньому зараз може розібратись, оскільки його по черзі приймали у двох варіантах.

Маргарита Мощак зачитала і передала голові Закарпатської обласної ради Івану Балозі текст звернення підприємців Закарпаття до Президента України.

KarpatNews.in.ua