Закарпаття: Підбиті підсумки регіонального конкурсу Всеукраїнської акції “Охорона праці очима дітей”

Журі регіонального конкурсу дитячої творчості, що проводився в рамках Всеукраїнської акції «Охорона праці очима дітей», підбило підсумки змагання на кращий малюнок.

– Розглянувши надані на конкурс роботи, – повідомив голова журі конкурсу, заступник начальника Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області Богдан Дорош, – ми вирішили нагородити кращих  юних майстрів пензля у двох вікових категоріях – з 8 до 12  та з 12 до 16 років. У першій кращою визнана робота “Вишивай, та про безпеку не забувай” дванадцятирічної Наталії Драгун з  Тячівської ЗОШ 1-111 ст. Друге місце посів малюнок на тему безпечної роботи на пасіках  одинадцятирічного Марка Туровці з Малобіганської ЗОШ 1-11 ст. на Берегівщині. На третьому опинилася одинадцятирічна  учениця ЗОШ 1-111 ст. з с. Гать Берегівського району Сінтія Сабов з роботою “Безпека праці при роботі з ядохімікатами”. У старшій віковій категорії перше місце посіла робота “Погляд в майбутнє. Робот у найнебезпечнішій ділянці вуглевидобувної шахти”  тринадцятирічної Ольги Мочан з Тячівської ДШМ. Другим став одноліток переможниці Андраш Йокоб з Бадалівської ЗОШ, що представив  роботу “Безпека праці при ремонтних роботах”, а третьою – Вікторія Брековські з роботою “Безпека праці в шкільній майстерні” з Оросіївської ЗОШ 1-11 ст. (обидва – Берегівщина).

– Ми щиро вдячні всім, хто зголосився на участь у конкурсі і надіслав до нас свої роботи, підсумував голова журі Богдан Дорош.- Кращі з них відзначені Почесними Грамотами Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області. Доробок юних художників – яскраве свідчення уваги суспільства до проблем, що існують у сфері охорони праці, формування активної і свідомої позиції молоді у вихованні високої культури праці на наших виробництвах.

Управління Держгірпромнагляду України у Закарпатській області