Закарпаття: Напередодні Нового року в Тячеві відбувся ярмарок вакансій

У приміщенні Тячівського будинку культури проведено ярмарок вакансій за участю представників роботодавців  району, безробітних, шукачів роботи, студентів Тячівського професійного ліцею, представників ЗМІ. Відкрив ярмарок вакансій директор Тячівського районного центру зайнятості Іван Ковач, який доповів про стан ринку праці в районі, нагадав присутнім основні функції державної служби зайнятості.
Саме проводячи такі заходи за участю роботодавців, які мають вільні робочі місця та вакантні посади та шукачів роботи, служба зайнятості виконує посередницькі функції на ринку праці, допомагає роботодавцям знайти відповідних працівників, а шукачам роботи працевлаштуватися.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Балінт Кікеші представив шукачам роботи присутніх роботодавців і надав кожному з них можливість розповісти про своє підприємство та ознайомити присутніх із вакантними посадами та вільними робочими місцями.

Після виступів роботодавців шукачам роботи була надана можливість пройти персональну співбесіду з роботодавцями, пропозиції яких викликали у них зацікавлення.

У ярмарку вакансій взяли участь 260 шукачів роботи, у тому числі 163 безробітних.

Іванна Бонка, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Тячівського районного центру зайнятості