В Ужгороді створено ініціативну групу з проведення Всеукраїнського референдуму щодо дострокового припинення повноважень ВР і Президента України

Відповідно до Закону України «Про всеукраїнський та місцеві референдуми» 6 грудня 2010 року в місті Ужгороді відбулися збори громадян зі створення ініціативної групи з проведення Всеукраїнського референдуму щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради та Президента України.
На зборах було утворено ініціативну групу з проведення Всеукраїнського референдуму, до котрої ввійшли 20 ужгородців. Також було визначено перелік та формулювання питань, що виносяться на референдум і котрі стосуються дострокового припинення повноважень Верховної Ради та Президента України і проведення дострокових виборів в період 60 днів з дня оголошення результатів волевиявлення громадян на Всеукраїнському референдумі за народною ініціативою.

4 січня 2011 року пакет документів про створення в Ужгороді ініціативної групи був зареєстрований в Ужгородській міській раді.

Iван Колодiй, прес-секретар Закарпатської обласної організації партії “ВО “Батьківщина”