Домашній тхір відгриз немовляті 7 пальців

Тхір заліз у дитяче ліжко і почав їсти немовля. Побачивши це жахіття, батько схопив звірка за хвіст і убив його кількома ударами об шафу. Тхір з’їв сім пальців чотиримісячного хлопчика зі штату Міссурі. Тепер поліція звинувачує батьків постраждалої дитини у недбальстві і відсутності необхідної ліцензії на екзотичну тварину.

Нещасний випадок стався у місті Грейн Веллі. Господарі не тримали звірка в клітці, і він міг вільно ходити будинком, і вночі забрався до ліжечка дитини.

Мати прокинулася, почувши плач сина. Жахнувшись побаченого, жінка розбудила свого чоловіка. Він схопив тхора за хвіст і вбив його кількома ударами об шафу і посудомийну машину.

За словами начальника міської поліції, буде проведено розтин тварини, щоб дізнатися вміст її шлунку і перевірити, чи не була вона хвора на сказ.

Постраждалого хлопчика доставили до дитячої лікарні в Канзас-Сіті. Його випадком зацікавився хірург опікового центру, який запропонував пересадити маленькому на руки пальці ніг. Ця операція буде зроблена безкоштовно і в майбутньому дозволить хлопчику користуватися руками.

Не менш страшний випадок раніше трапився у Лондоні, де лисиця-людожерка через відкриті вікна залізла до дитячої спальні і сильно покусала двох 9-місячних дівчаток. Одна дитина потрапила в реанімацію, в іншої знівечене обличчя. Хижак втік.

tsn.ua