Українське громадянство грузинського “принца” виявилося фальшивим

Ґоловне Управління МВС України в Харківській області встановило факт неправомірного набуття громадянства України громадянином Грузії Ч. – відомим у кримінальному світі “злодієм у законі” на прізвисько “Принц” – у результаті подання ним завідомо неправдивих відомостей.
Як повідомили УКРІНФОРМу у прес-службі ГУБОЗ МВС України, за наявною у правоохоронців інформацією, дана особа контролювала діяльність декількох ОЗГ, що спеціалізуються на вчиненні крадіжок з квартир та автотранспорту, а також намагалася встановити контроль за постачанням та збутом наркотичних речовин на території ряду областей України.

“Принц” нещодавно був затриманий у Києві працівниками ГУБОЗ МВС спільно зі столичним УБОЗ. При огляді перативники виявили у нього паспорт громадянина України та поліетиленовий пакет з сухою порошкоподібною речовиною, що, за попереднім висновком, є важким наркотиком.

Проти “злодія в законі” порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КПК України. Слідство триває.