Закарпаття: Як крайова міліція бореться з наркоопераціями та наркоманами

Кілька успішних спецоперацій зі знешкодження наркоділків провела цими днями закарпатська міліція. Зокрема, неподалік від автозаправки в с.Вилок Виноградівського району правоохоронці затримали 25-річного жителя села Чепа цього ж району.

Як з’ясувалося, цей молодик придбав у трьох молодих жителів села Пийтерфолво близько 10 грамів марихуани, за яку заплатив 500 гривень. В кишені куртки одного з наркоділків, віком 21 рік, стражі порядку знайшли та вилучили ще 3 грами “травки”, а в його автомобілі “Мерседес”–пакет із білою кристалічною речовиною, схожою на наркотик, та ще один–з трьома грамами марихуани. Гроші та наркотики вилучено.
Ще більшу партію наркогидоти–50 грамів марихуани знайшли правоохоронці під час санкціонованого обшуку в помешканні 23-річного жителя Рахівщини.
Близько опівночі на вулиці Мукачева патрульні затримали за скоєння адмінправопорушення 22-річного жителя міста, в якого знайшли у кишені спортивних штанів 9 грамів марихуани.
А 20-річний житель Ужгорода попався на збуті за 800 гривень  одного грама метамфетаміну. Під час його затримання міліціонери знайшли в нього ще 5 грамів марихуани. Гроші та наркотики вилучено.

ВЗГ УМВС України у Закрапатській області