Закарпаття: “Академічний православний календар 2011” вийшов із друку в Ужгороді

З благословіння Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія вийшов з друку «Академічний православний календар 2011».
Видання підготовлено до друку професорсько-викладацьким складом академії: укладачі – ректор УУБА, доктор богословських наук, доктор філософії, професор, архімандрит Віктор (Бедь) та помічник отця-ректора з богослужбової практики та інспекторської служби, магістр богослов’я, протоієрей Євгеній Шелевій; рецензенти – проректор з богословської науково-дослідної роботи, доктор богослов’я, доцент, ігумен Арсеній (Бочкарь) та проректор з навчальної та виховної роботи (інспектор), доктор богослов’я, доцент читець Сергій Урста. Це видання схвалено богословсько-видавничою комісією та рекомендовано до друку рішенням Вченої ради академії.

До змісту календаря включено:

1. Історію створення та розвитку Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія (короткий історичний нарис).
2. Біографію Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви.
3. Біографію ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія професора, архімандрита Віктора (Бедь).
4. Тематично-богослужбовий православний календар на 2011 рік.
5. Довідкова інформація про ректорат та кафедри академії.
6. Короткий фотолітопис із життя УУБА.
7. Умови вступу до академії.

Прес-служба Ужгородської Української богословської академії