Закарпаття: У Верхньому Студеному розпочала роботу Всеукраїнська зимова правнича школа

Вчора, 1 лютого, на спортивно-оздоровчій базі Європейського університету «Едельвейс», що знаходиться у с. Верхнє Студене, Міжгірського району, Закарпатської області відбулося урочисте відкриття правоосвітнього заходу Всеукраїнської зимової правничої школи «Шлях до успіху молодого юриста», що провидиться Європейським університетом спільно з Міністерством юстиції України.
В ході відкриття, з вітальними промовами перед учасниками заходу виступили – начальник Головного управління юстиції у Закарпатській області – Ільницький П.М., провідний спеціаліст Управління координації правової роботи та правової освіти Міністерства юстиції України – Клименко О.І., голова Міжгірського районного суду – Кривка В.П., декан юридичного факультету Європейського університету – Бутенко А.П. та інші.

Як повідомили у Головному управлінні юстиції у Закарпатській області, даний захід орієнтований на студентів правників та молодих юристів, його головною метою є сприяння утвердженню поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці, сприяння розвитку правової культури молоді, координації роботи молодіжних об’єднань правників для підвищення якості їх соціальних функцій. Нагадаємо, що Всеукраїнська зимова правнича школа “Шлях до успіху молодого юриста” триватиме до 6 лютого 2011 року.

Закарпаття онлайн