Закарпаття: Сьомий супермаркет торгової мережі “Барва” відкрився у Берегово (ФОТО)

Минулого тижня у четвер, 3 березня, після обіду жителі міста Берегово (Закрапаття) мали гарну нагоду святкувати – між Береговом та Ардовом  урочисто  відкрито торговельний центр мережі “Барва” (до речі, в області він уже сьомий). Тут покупцям пропонують сотні видів продовольчих товарів , чималу кількість побутової техніки й навіть готові страви.

Відкриття проходило за участі очільників міста та району. Отець Дмитро, освятивши новий заклад, побажав Божого благословення всім працівникам “Барви”. Відтак слово до виступу отримав міський голова Іштван Гайдош, який спорудження торговельного центру за обсягами капіталовкладень назвав найбільшим за останній час. За його словами, зробити покупки тут зможуть як жителі міста, так і району, до того ж за культурних обставин.

Виступаючий також висловив сподівання, що із відкриттям цього  закладу ще більше зросте конкуренція між торговельниками, а це сприятиме зростанню якості товарів і послуг, зниженню цін тощо. На завершення виступу берегівський керівник висловив подяку ініціаторам проекту та всім тим, хто долучився до його втілення в життя. Голова райради Андрій Бігарі також подякував інвесторам за те, що нинішня складна економічна ситуація не відняла у них бажання збудувати черговий “барвівський” магазин.

Користуючись нагодою, він побажав працівникам закладу успіхів, а також привітав присутніх на урочистості жінок із Міжнародним днем 8 Березня. Заступник директора ТОВ “Закарпатська продовольча група” Володимир Фехтел запевнив:  керівництво  докладе максимум зусиль, аби задовольнити потреби  споживачів, забезпечити їх високоякісними товарами за помірними цінами.

А після святкових промов і щирих вітань було урочисто перерізано символічну червону стрічку. Новий торговельний комплекс “Барва” (вул. Мукачівська) гостинно відчинив двері перед відвідувачами. А на завершення була концертна програма, розіграш лотереї, яскравий фейєрверк.

Михайло Папіш, міська газета “Берегово”