Закарпаття: Свій ювілей Сергій Барвік-Карпатський відзначив «Із Закарпаттям назавжди»

27 квітня у Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі відбувся ювілейний авторський концерт виконавця, композитора, педагога, заслуженого артиста України, заслуженого діяча естрадного мистецтва України Сергія Барвіка-Карпатського «Із Закарпаттям назавжди». Концерт приурочено до 60-річчя від дня народження та 40-річчя його творчої діяльності. Серед численних почесних гостей був заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі обласної ради.

Тепло вітаючи ювіляра Андрій Андрійович зазначив, що внесок Сергія Григоровича у розвиток національної культури – неоцінений. – Без Вашої підтримки і розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідне Закарпаття, примножуючи його успіхи і досягнення. Саме завдяки Вашій самовідданій праці народжується когорта молодих професіоналів, які будуть розбудовувати і звеличувати нашу країну. Хай же повниться Ваша мистецька жага новими силами – у щасті, здоров’ї, радості на многії літа, – звернувся до ювіляра Андрій Сербайло.

Відтак за значний особистий внесок у збереження, популяризацію української пісенної спадщини, зміцнення культурних зв’язків, вагомі творчі та педагогічні здобутки А.Сербайло вручив ювіляру Почесну грамоту обласної ради.

zakarpatpost.net