Янукович перегляне питання про функціонування СЕЗ “Закарпаття”

Майже рік тому – 27 травня 2010 року, у Львові під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося перше  виїзне засідання Ради Регіонів. Тоді голова Закарпатської  ОДА Олександр Ледида виступив з ініціативою і рекомендаціями щодо включення вилучених статей із Закону  “Про спеціальний режим інвестиційної діяльності у Закарпатській області”, та Закону  “Про спеціальну економічну зону “Закарпаття”. 
На думку керівника краю та багатьох провідних економічних експертів зазначена  ініціатива має дати додатковий поштовх  для залучення іноземних інвестицій в область, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net в прес-центрі ОДА. Як стало відомо, дана пропозиція не залишилися поза увагою керівництва держави.

У липні цього року планується проведення форуму за участі представників Адміністрації Президента України, Уряду, Верховної Ради України, а також вітчизняних та іноземних інвесторів. Мета: визначення подальших шляхів створення та функціонування спеціальних економічних зон в  Україні.

Закарпатська обласна державна адміністрація пропонує включити до складу організаційного комітету форуму з питань визначення подальших шляхів  функціонування спеціальних (вільних) економічних зон на території України Володимира Приходька, радника голови ОДА.

zakarpatpost.net