Віктор Янукович: Я звертаюся до підприємців Закарпаття – пишіть мені листи або телефонуйте, надайте мені інформацію, хто вам перешкоджає працювати, вести бізнес

«Найближчими днями я підпишу закон про корупцію, прийнятий Верховною Радою України, який передбачає жорстку боротьбу з корупцією», – повідомив Глава держави сьогодні під час засідання регіонального Комітету з економічних реформ при Закарпатській ОДА.
Віктор Янукович наголосив: корупція не дає країні розвиватися, повідомляє president.gov.ua

Президент повідомив, що до нього надійшла інформація, що «деякі голови районних державних адміністрацій Закарпатської області займаються корупцією».

За словами Глави держави, мова йде про земельні питання, сферу бізнесу. «Це тимчасове явище. Як тільки людина «потрапить в об’єктив» – вона буде негайно звільнена», – сказав В.Янукович.

«Я попереджаю: якщо тут у влади були такі традиції – потрібно припинити це негайно. Я звертаюся до підприємців Закарпаття: пишіть мені листи або телефонуйте, надайте мені інформацію, хто вам перешкоджає працювати, вести бізнес», – сказав Президент.

Глава держави наголосив: розвиток України залежить, у тому числі, й від того, наскільки успішно країна боротиметься з корупцією. «Я хотів би, щоб ми з вами розуміли: майбутня Україна – це сучасна, позбавлена корупції держава. Це країна з європейськими стандартами», – підкреслив Президент.

zakarpatpost.net